Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2007

«Βάλ’ του ένα “πέντε”, να τελειώνουμε»

Tο αίτημα στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Aθήνας, πριν από λίγα χρόνια, προκάλεσε έκπληξη. Oι γονείς θανόντος φοιτητή ζητούσαν από το πανεπιστήμιο να του απονεμηθεί το πτυχίο μετά θάνατον. Για να «φύγει» ο γιος ως επιστήμονας... Tο έθεσαν ως δικαίωση του νεκρού.

H σύγκλητος –απ’ όσο θυμάται η Θάλεια Δραγώνα, καθηγήτρια και σήμερα βουλευτής– τους το έκανε το χατίρι. Διότι το δημόσιο πανεπιστήμιο είχε πάντα χώρο για χατίρια. Που έχουν να κάνουν ιδίως με το «χαρτί». Tο –με οποιονδήποτε τρόπο και τελικά οποιασδήποτε αξίας– «χαρτί» αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα του.

«Eίμαι κουφός», έγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας φοιτητής στην κόλλα του και την παρέδωσε στον εξεταστή. O φοιτητής αυτός μπήκε, όπως όλοι οι νέοι με ειδικές ανάγκες, χωρίς εξετάσεις,

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 31 Ιούλιος 2007

Ο εισαγγελέας "ακουμπάει"...
... το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα με την σύμβουλο -και "κολλητή"- της Μ. Γιαννάκου (πατήστε εδώ)
.
Της Μαρίας Κανελλοπούλου
.
Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ. "ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ..."
http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

# posted by press.gr@hotmail.com @ 12:35 πμ
Comments:

3 Νοέμβριος 2007 4:33 μμ

Ανώνυμος είπε...

Εφοδος "ράμπο" μετά από αποκάλυψη του Press-gr!


...για τη δράση "παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" με φίλους της Μαριέττας

Οι καταγγελίες που είχε αναρτήσει πρόσφατα το Press-gr για ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει ευρωπαϊκά προγράμματα» προκάλεσε την επέμβαση των "ράμπο" για τη δημόσια διοίκηση. Η καταγγελία στρεφόταν κατά της Μ. Γιαννάκου και "κολλητών" της καθηγητών. Δείτε εδώ το αρχικό δημοσίευμα στις 23 Ιουλίου. Επίσης διαβάστε εδώ.


Η είδηση για έφοδο του Σώματος Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δημοσιευθηκε πριν από λίγες ημέρες στην " Ελευθεροτυπία", η οποία έγραψε ότι οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και ότι η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης - η οποία έφθασε και στη Βουλή- με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα. Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας".

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=6212558661405946223

3 Νοέμβριος 2007 4:35 μμ

Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ ''μαγκιάς'' των βουλευτών της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου και Aλέξανδρου Παρίση, στη Νέα Υόρκη
''Αυτοί είναι ελεεινοί... Αριστεροί με δεξιές τσέπες'' (Παρίσης, γιά ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ- συμπεριλαμβανόμενων και των συναδέλφων του βουλευτών).
''Οτι έκανα εγώ ως βουλευτής στους 2 1/2 μήνες, δεν έκαναν άλλοι σε 10 χρόνια'' (Παρίσης, Βουλευτής Κεφαλληνίας)
''Ο λαός έδιωξε το ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν λαμόγια... Ο Καραμανλής δεν πάτησε πόδι. Τότε πράσινα λαμόγια, τώρα γαλάζια'' (Γιακουμάτος, γιά ομόλογα).
''Γιατί δεν περίμενε και βιάστηκε να την διορίσει;'' (Γιακουμάτος -βουλευτής Β' Αθηνών, πρ. υφυπουργός- γιά διορισμό κόρης Μαγγίνα)
''Εχω την εντύπωση ότι οι διπλωμάτες μας είναι φιλέλληνες και όχι 'Ελλληνες'' (Γιακουμάτος).
(Σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή ''Νέας Δημοκρατίας'', στο κτίριο ομογενειακού συλλόγου, στην Αστόρια, Νέας Υόρκης, 12:19, ξημερώνοντας 1η Δεκεμβρίου 2007. Μεταξύ των 32 ''στελεχών'' που παραυρέθηκαν, ήταν και γνωστοί -στον χώρο της Ομογένειας- ρουφιάνοι... Η όλη ''εκδήλωση'', με τις χαμηλού επίπεδου δηλώσεις των βουλευτών, ηχογραφήθηκε από στέλεχος της... Νομαρχιακής. Αντίγραφο δόθηκε στο ''Κ'')
...................................................
www.kalami.net

0 σχόλια


Αποκάλυψη : H εισαγγελέας εισέβαλε στη ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ και

Κάποιοι καθηγητές της ΣEΛΕΤΕ δίνουν στην εισαγγελέα άσχετα έγγραφα για να την παραπλανήσουν !!
Αποκάλυψη : H εισαγγελέας εισέβαλε στη ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ για να καταλύσει το “Παραεκπαιδευτικό Κύκλωμα”
Στη ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ εισέβαλε επίσης κλιμάκιο της εισαγγελίας της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ που μελετά την κλοπή των Ευρωπαικών Προγραμμάτων (από την Εύη Μπότσαρη και το Παραεκπαιδευτικό της Κύκλωμα).
(Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί,παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
Κάποιοι καθηγητές (Μαρία Βαινά & Ψυχογιός Ιωάννης) της ΣΕΛΕΤΕ δίνουν στην εισαγγελέα και στους εκπροσώπους της Ευρωπαικής Κοινότητας άσχετα έγγραφα για να παραπλανήσουν τις έρευνες !!
Η Εισαγγελέας να ερευνήσει, επίσης, όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και όχι αυτά που της δείχνουν !!
ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ “ΑΣΠΑΙΤΕ”, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
Η Εισαγγελέας να ερευνήσει, επίσης, τις παράνομες κρίσεις καθηγητών την τελευταία τετραετία και θα βρίσκεται σε καλο δρόμο αν ασχοληθεί με την παράνομη εκλογή της Ευανθίας Μπότσαρη.
Η απάτη με την «εκλογή» της κ. Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας. Η απόσπαση εκπαιδευτικού στη Φιλοσοφική γίνεται σύμφωνα με το νόμο για βοηθητικό διοικητικό έργο (γραμματεία κλπ)!! Αν στο εργαστήριο ψυχολογίας που ήταν πιθανά αποσπασμένη για βοηθητικό διοικητικό έργο γινόντουσαν έρευνες, η ίδια δεν είχε σύμβαση ερευνήτριας με την απόσπασή της σε αυτό.
Για παράδειγμα στο ίδιο εργαστήριο μπορεί να υπάρχει και μία καθαρίστρια δεν σημαίνει ότι η καθαρίστρια είναι ερευνήτρια!!!! Για να έχει σύμβαση ερευνήτριας θα έπρεπε να εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της από τον ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου και να είχει ειδική σύμβαση Π. Δ.407 ή άλλη. Αν για το το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την εκλογή της πέραν του βασικού μεγάλου προβλήματος ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας ήταν η 19-09-2004 και όχι η 23-10-20004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου.
Το ότι η κ. Εύη Μπότσαρηέβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτό δε σημαίνει νομικά τίποτα, πέραν του ότι κάποιος που την «συμπαθούσε με το αζημίωτο» μπορεί να πρόσθεσε το όνομά της!!

Η Εισαγγελέας να ερευνήσει, επίσης, όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και όχι αυτά που της δείχνουν !!

Από τη Δευτέρα η Εισαγγελέας Νέας Ιωνίας κ. Ελένη Ράικου έχει στρατοπεδεύσει πάλι στα γραφεία της ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι και ψάχνει και άλλα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη “Παραεκπαιδευτικού Κυκλώματος” και την “κλοπή ευρωπαικών Προγραμμάτων” από την ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ πρώην “φίλη της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
Η Εισαγγελέας ερευνά, επίσης, τις παράνομες κρίσεις καθηγητών την τελευταία τετραετία και βρίσκεται σε καλο δρόμο αν ασχοληθεί με την παράνομη εκλογή της Ευανθίας Μπότσαρη.

Στο “Παραεκπαιδευτικό Κύκλωμα” συμμετέχουν σύμφωνα με καταγγελίες ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ που μόλις είδε την εισαγγελέα παραιτήθηκε.
Συμμετέχουν επίσης οι “καθηγητές” από την ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ Μαρία Βαινά , Αναστασία Ρέππα, όπως και ο αποσπασμένος Μαθηματικός κ. Ιωάννης Ψυχογιός που έκλεβε μαζί με τους άλλους τα ευρωπαικά προγράμματα (για χατήρι της Ν. Δ. όπως έλεγε)
Σημαντικό ρόλο είχε και ο Καθηγητής της Φιλοσοφικής Αθηνών Γεώργιος Σπανός (που διώκεται και για άλλα αδικήματα γιατί έχει εκλεγεί παράνομα καθηγητής και είναι πίσω από τις τελευταίο σκάνδαλο - παρωδία “κρίσεων Προισταμένων – Διευθυντών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).
«Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε»
Μάλιστα δίνουν στην εισαγγελέα άσχετα έγγραφα για να την παραπλανήσουν !!
Να ζητήσει η εισαγγελέας τα έγραφα προυπηρεσίας της Εύη Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή (τα οποία έχει αφαιρέσει η κ, Μπότσαρη από το φάκελό της στην ΣΕΛΕΤΕ)
Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας.
΄Οσο και να απειλεί η κ. Ευανθία Μπότσαρη και ο παρακρατικός βοηθός της κ. Ιωάννης Ψυχογιός, ο «σύμβουλος» του Μιλτιάδη ΄Εβερτ, τους εκπαιδευτικούς τόσο εμείς θα αποκλύπτουμε τις παρανομίες τους. Μάλιστα έχουν επιστρατεύσει και την ασφάλεια να βρει ποιοί τους «κατηγορούν»....μάταιο όμως....γιατί η ασφάλεια σύντομα θα συλλάβει την Εύη Μπότσαρη και τους παρακρατικούς της...
Η κ. Μπότσαρη έχει καταφέρει να στήσει ένα παραεκπαιδευτικό κύκλωμα σήψης και διαφθοράς σε όλες τις πτυχές της εκπαίδευσης, όπου έχει και έσοδα που δεν δηλώνονται στην εφορία. Ας ελεγχθεί επίσης και από την εφορία πόσα και πώς κερδίζει μηνιαίως η κ. Μπότσαρη τη στιγμή που ο μέσος έλληνας είναι υπερχρεωμένος.
Παρακαλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα και τα ΜΜΕ να βοηθήσουν στην αποκάλυψη της αλήθειας και να βοηθήσουν στον εκδημοκρατισμό της ΑΣΠΑΙΤΕ της οποίας ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. διορίζονται από το Υπουργείο και ΔΕΝ εκλέγονται..
Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τετραετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.
Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να ζητήσουν διακομματικό έλεγχο και διακομματικό προεδρείο στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

http://kitrinos-typos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΓΙΑΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ !!!!
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ!!!!
Σήμερα όλοι ψηφίζαν στο ΠΑΣΟΚ και στα συνδικαλιστικά όργανα του κινήματος.... Εκλογές είχαν και άλλοι όπως δικηγόροι, μηχανικοί κλπ.....
Πολλοί θα αναρωτιούνται αν κέρδισαν οι Βενιζελικοί ή οι Παπανδρεϊκοί.....όμως κύριοι χάσατε γιατί κέρδισαν οι Καραμανλικοί !!! ϊ
Μόνο και μόνο αν δούμε τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους θα διαπιστώσουμε ότι είναι υποψήφιοι οι ίδιοι και οι ίδιοι οι οποίοι πλέον τα έχουν “βρει” με τον Καραμανλή Κώστα (τους δίνει κανένα ξεροκόμματο με αντάλλαγμα να μην αγωνίζονται δηλ. διορίζουν κανένα παιδί τους ή καμιά ανηψιούλα....)!!!! Πολλοί νέοι που προσπάθησαν να είναι υποψήφιοι είτε εκβιάστηκαν και εγκατέλειψαν είτε “χάθηκε η αίτησή τους”......αν νομίζετε ότι έτσι θα πέσει η δεξιά είστε γελασμένοι.....
Τα γνωστά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ οι σημερινοί νεροκουβαλητές του Καραμανλή ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με τον ένα ή άλλο τρόπο.... Αν πάρουμε για παράδειγμα τον τομέα Παιδείας - Πολιτισμού επικράτησαν οι γνωστοί άνθρωποι του Καραμανλή δηλ. ο Βασίλης Κουλαιδής και ο Γιάννης Τσακνής...άνθρωποι της δεξιάς μέσα στο ΠΑΣΟΚ με τα τσιράκια τους.......Eίναι τα γνωστά λαμόγια τής παιδείας .... Ο ΤΣΑΚΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΕΠ ΤΕΙ) γνωστός αμφισεξουλικός (σύχναζε στα ουρητήρια Ομόνοιας και σε τσοντάδικα πριν μερικά χρόνια) ΄Ηδη κάποιοι τον περιμένουν στην στροφή και πιθανολογούμε ότι θα τον καθαρίσει η μαφία....!!! ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ). ΕΝΑ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ” ΕΙΝΑΙ Η κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΟΨΕ...ΑΠΟ ΚΛΙΝΗ ΣΕ ΚΛΙΝΗ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΕΙ - ΤΕΙ ΜΕ 150.000 ΕΥΡΩ (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ).
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ αν νομίζετε ότι έτσι και με αυτούς τους ανθρώπους θα πέσει η δεξιά είστε γελασμένοι.....ο Καραμανλής με τους ανθρώπους του μέσα στον κομματικο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ θα κυβερνά για πάντα... εκτός και αν ο Γιώργος Παπαντρέου τους εκδιώξει....ή
..... εκτός και αν ξυπνήσουν κάποιοι και τους πετάξουν έξω....
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου



Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Τσακνη Γιαννη πουσταρα σε πηρανε χαμπαρι και στο πασοκ...μη ξαναπερασεισ γιατι ο κολορακοσ σου δεν θα αντεξει....καταλαβεσ...εχουμε στοιχεια απο την παιδιφυλική σου προδιαθεση...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ???
2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΦΟΥΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ???
3. ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ???

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ


1. : ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ?
2. ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΗΤΑΝ ΕΓΓΡΑΜΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ....


ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...

ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΕΒΑΙ ΟΤΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ Α ΑΘΗΝΑΣ......ΤΡΕΧΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ...



Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 05, 2008 7:41 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

από ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 5:30μμ, Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=861225

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Ο ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ..

-----------------------------------

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ...... σασ δουλευουν τα λαμογια δουλευουν γα την τσεπη τους και τη δεξια !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!! ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΤΟΜΑ !!!
ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...

Ο Βασίλης Κουλαιδής χώρισε την Βασιλεία Χατζηνικήτα και τώρα την "εκδίδει"....
Το έχουν σύστημα να χωρίζουν KAI παντρμένες να τις βάζουν να δανειζονται να υιοθετούν παιδιά και μετά να τις εκβιάζουν ποικιλοτρόπως....Αν ο πρωην συζηγος αντιδρασει τον βγαζουν τρελλό...
Στο κόλπο και Ο Γιάννης Τσακνής από τα ΤΕΙ..στον υπόκοσμο...
΄Ετσι ζούσε αυτή η παρέα ώσπου τους ανακάλυψε η ασφάλεια ηθών και είναι υπό παρακολούθηση...και κάνουν τους ανήξερους.......
πουσταράδες μην ξαναπατήσετε στα πανεπιστήμια γιατί το γαμήσι που θα φάτε δεν περιγράφετε...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Την Δαμανάκη Μαρία την είχατε στο κόλπο???


Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=3258155002215170573
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ - ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ?@
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ?? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΕΣΤΕΛΕ "ΜΕ ΕΦΡΑΓΜΑ -ΠΕΘΑΝΑΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ Ν.Δ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!
Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.?? ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ?
Η ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ? ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΓΗΚΕ...
ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ" ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!
ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ..ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ" ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ "ΝΑ ΔΟΥΝ" ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΗ ΘΑ "ΚΕΛΑΙΔΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ??

ΠΕΣΤΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!
ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 7:25μμ, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΝΔΥ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ??ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ?

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ...

ΟYΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!



Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!

από Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνι 10:43πμ, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008
Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980.



Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνια


Χιλιάδες παιδιά μας λείπουν κάθε χρόνο

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C4%D1%C5%D4%D4%C1%CA%C7&a=&id=89884188

Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980. Για το δημογραφικό μιλούν ακόμη ο Μαν. Κοντοπυράκης (γεν. γραμματέας ΕΣΥΕ), οι καθηγητές Κ. Κουτσόπουλος και Αλεξάνδρα Κορωναίου και ο πρόεδρος των πολυτέκνων Β. Θεοτοκάτος.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜOΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΜΩYΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!


. Ο Μωυσής όπως παρουσιάζεται στη Βίβλο2. 1. Γέννηση και ανατροφήΟ λαός του Μωυσή ήταν μια ομάδα οικογενειών που ζούσαν νομαδικά και είχαν εγκατασταθεί στην Αίγυπτο με τον πατέρα τους τον Ιακώβ, ή αλλιώς Ισραήλ, για να γλιτώσουν από τη λιμοκτονία. (Γένεση κεφ. 46) Για δεκαετίες συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Αιγύπτιους γείτονές τους. Αλλά άλλαξαν τα πράγματα όταν ανέλαβε την εξουσία ένας καινούριος Φαραώ [2] . «Βλέπετε ότι αυτοί οι Ισραηλίτες είναι λαός πολυάριθμος και ισχυρότερος από μας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μην πολλαπλασιάζονται συνεχώς», είπε στο λαό του. (Έξοδος 1:9, 10, ΜΠΚ, Ο' εδώ) Το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού των Ισραηλιτών ήταν πρώτα να τους κάνουν «να υπηρετούν ως δούλοι υπό τυραννία». (εδ. 13, ΜΝΚ) και στη συνέχεια να διατάξουν τις Εβραίες μαίες να σκοτώνουν κάθε αρσενικό παιδί που γεννούσαν οι γυναίκες των Ισραηλιτών. (εδ. 15, 16) Ωστόσο, οι θαρραλέες μαίες επειδή "φοβούνταν τον Θεό" άφηναν τα παιδιά να ζουν κι έτσι οι Ισραηλίτες συνέχιζαν να αυξάνονται. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου διέταξε τότε: «Κάθε νεογέννητο γιο θα τον ρίχνετε στον ποταμό Νείλο». (εδ. 22)

Ένα αντρόγυνο Ισραηλιτών, ο Αμράμ και η Ιωχαβέδ, «δεν φοβήθηκαν τη διαταγή του βασιλιά» και με κίνδυνο της ζωής τους έκρυψαν τον νεογέννητο γιο τους ώστε να μην εκτελεστεί. (Εβραίους 11:23· Έξοδος 2:1, 2· 6:20) Το αγόρι αυτό περιγράφτηκε αργότερα ως «πανέμορφος», ή «αρεστός», «ενώπιον του Θεού» [3] . (Πράξεις των Αποστόλων 7:20) Μετά από τρεις μήνες δεν μπορούσαν πλέον οι γονείς του Μωυσή να τον κρύβουν. Μη έχοντας άλλη ελπίδα, η Ιωχαβέδ έβαλε το βρέφος σε ένα κιβώτιο από πάπυρο και το άφησε στον ποταμό Νείλο, σε μέρος όπου πιθανότατα θα το έβρισκαν. (Έξοδος 2:3, 4)

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ... Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

Στην Ελλάδα είσαι ότι ... δηλώνεις Διαβάστε γιατί το ερώτημα δεν είναι ρητορικό...!!!
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'

ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε:
..............................
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008



Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ;

Είναι η Μαρία Δαμανάκη,η γνωστή σε όλους πρωταγωνίστρια των γεγονότων του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 εβραϊκής καταγωγής;

Ασφαλώς και είναι.

Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης των αναρχικών δηλαδή του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, αφού εκεί είναι πιό....δικομματικό το κλέψιμο παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...

Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).


Έτσι λοιπόν για να σχηματίσουμε καλύτερα τη γνώμη μας επι του θέματος άς ρίξουμε και μια ματία στο γνωστό και πολυ-κυνηγημένο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ''Εβραίοι,όλη η Αλήθεια'' οπου γράφει πολλά και για άλλους πολλούς

Οπότε πάντα κάποιοι μύθοι ανατρέπονται...Αλλά δέν είναι δύσκολο κανείς να διαπιστώσει του λόγου του αληθές αφού η γυναίκα το έχει δηλώσει σε όλο τον κόσμο

Εκτός απο αυτό,είναι αλήθεια οτι η εν λόγο βουλευτής έκανε αρκετές προσπάθεις για να αυτοκτονήσει;;;Και γιατί;

Πάντως ως εκπρόσωπος της Αριστεράς είναι η ιδανική απο ότι φαίνεται

http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_8586.html

Η μέλλουσα (;) πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν πράκτορας της Μοσάντδημοσιεύτηκε June 3 από anonymous
στην Αθήνα, τον καιρό της δολοφονίας του ανώτατου στέλεχος της Οργάνωσης για ττην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Μαμούν Μεράις, ήταν πράκτορας της Μοσάντ η σημερινή υπουργός Εξωτερικών και ίσως μέλλουσα πρωθυπουργός του Ισραήλ. Τι λέει δημοσίευμα των Sunday Times

Η υπουργός ήταν πράκτορας της Μοσάντ στην Αθήνα, όταν δολοφονήθηκε ο Μεράις


Πράκτορας της Μοσάντ, ενεργή στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1983, όταν στην ελληνική πρωτεύουσα δολοφονήθηκε το ανώτατο στέλεχος της PLO, Μαμούν Μεράις (το αγωνιστικό του όνομα) φέρεται να ήταν η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών και ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, Τζίπι Λίβνι.


Ετσι τουλάχιστον αποκαλύπτουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», που επικαλούνται πρώην συνεργάτες της Λίβνι, η οποία έχει σημειώσει «εντυπωσιακή άνοδο» στην πολιτική σκηνή του Ισραήλ από το 1999, όταν πρωτοεκλέχθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πηγές της βρετανικής εφημερίδας, η 49χρονη σήμερα Λίβνι διατέλεσε μυστική πράκτορας της Μοσάντ με έδρα το Παρίσι κατά τη δεκαετία του '80. Εκείνη την περίοδο, γράφουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», «η ισραηλινή μυστική υπηρεσία πραγματοποίησε σειρά επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με στόχο τη δολοφονία ανώτατων παλαιστινιακών στελεχών». Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει, πάντως, ότι η Λίβνι δεν είχε άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση στις 21 Αυγούστου, όταν δύο νεαροί άνδρες με μοτοσικλέτες προσέγγισαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος το αυτοκίνητο του Μεράις και τον πυροβόλησαν.
http://indy.gr/other-press/i-melloysa-prothypoyrgos-toy-isral-tan-praktoras-tis-mosant

Όπως θα αποτελέσει είδηση ο πρώτος αλβανικής καταγωγής αστυφύλακας της ΕΛΑΣ, έτσι δεν θα
πρέπει να αποτελεί είδηση ο εβραϊκής καταγωγής ανώτατος αξιωματούχος; Δεν αποτελεί είδηση ένας
Εβραίος αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Εφόσον όλοι αυτοί μιλάνε για ένα νεοταξικά "μοντέρνο" πολυεθνικό
κράτος, δεν θα έπρεπε να είναι ορατή η καταγωγή όλων όσων ασχολούνται με τον δημόσιο τομέα;
Στις πολυεθνικές ΗΠΑ για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που ισχύει. Είναι γνωστό το εθνικό "who is
who" των πάντων. Ο Σπύρος Άγκνιου έφτασε στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με γνωστή την
ελληνική ταυτότητά του. Ο Μάικλ Δουκάκης διεκδίκησε τον προεδρικό θώκο, έχοντας φανερή την
εθνική του καταγωγή. Ο Τζώρτζ Τένετ έγινε διευθυντής της CIA με ορατή την
εθνική "διαφορετικότητά" του.

Όλοι αυτοί λειτούργησαν με τον συμβατικό τρόπο που προβλέπεται να λειτουργεί
κάποιος "διαφορετικός" μέσα σε μια πολυεθνική κοινωνία. Δεν αλλάζουν τα ονόματά τους και ούτε
κρύβουν τη διαφορετικότητά τους. Πρόβλημα δεν υπάρχει σε τέτοια περίπτωση, γιατί τα συμφέ­
ροντα μιας πολυεθνικής κοινωνίας είναι μια σύνθεση των συμφερόντων των διαφορετικών μειο­
νοτήτων που την αποτελούν. Η αξιοκρατία δεν έρχεται σε σύγκρουση με τη "διαφορετικότητα",
εφόσον ο "διαφορετικός" δεν απειλεί τα κοινά συμφέροντα. Η αναζήτηση δηλαδή του "καλύτερου"
γίνεται ανάμεσα στα μέλη όλων των μειονοτήτων, χωρίς να υπάρχουν "στεγανά" για κανέναν
εξαιτίας της καταγωγής του.

Η ελληνική κοινωνία ποτέ δεν λειτούργησε με τον πλουραλιστικό αυτόν τρόπο, γιατί απλού­
στατα ποτέ δεν είχε αυτήν την ανάγκη. Ήταν μια μικρή και ομοιογενής κοινωνία, της οποίας τα
συμφέροντα ήταν εξαιρετικά απλά. Δεν αδικούσε τους "διαφορετικούς", γιατί απλούστατα δεν
διέθετε τέτοιους στο βαθμό που να μιλάμε για κοινωνικό φαινόμενο. Στο βαθμό που να μιλάμε
για "απαρτχάιντ". Στις λίγες περιπτώσεις, που έπρεπε ν' αποφασίσει με γνώμονα τα συμφέροντα των
πολλών ομοίων, ακολούθησε αποκλειστική πολιτική, χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερα έντονο.
Οι Εβραίοι της Ελλάδας αποτελούσαν εξαίρεση σ' αυτήν την όχι και τόσο δημοκρατική πολιτική.
Ήταν "διαφορετικοί", αλλά ποτέ δεν αδικήθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που αυτό να γίνεται ορατό ως
προβληματικότητα. "Προόδευαν" σε όλα τα επίπεδα και —όντας πονηροί— έκρυβαν όσο μπορού­
σαν τη θρησκευτική τους —και για πολλούς εθνική— "διαφορετικότητα". Άλλαζαν τα ονόματά τους
και αρνούνταν δημοσίως την καταγωγή τους. Έχοντας πέσει θύματα διωγμών σε πολλές χώρες,
θεωρούσαν ως λογικό να "κρύβουν" τη διαφορετικότητά τους, έστω κι αν πρακτικά δεν τους
χρειαζόταν αυτό. Μια ασφάλεια παραπάνω με τη λογική τού "αχρείαστη να 'ναι".

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!

ΕΚΚΛΗΣΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ...


AYTONOMOI KAI ΕΛΛΗΝΕΣ


O GIORGOS PAPANTREOU AKOMA VASTAEI THN DAMANAKH?? AUTH PREPEI NA DIKASTE OS KOINH EGKLHMATIAS APELLA8EI GIA KATASKOPIA...TOULAXISTON!!



26 Σεπτέμβριος 2008 8:45 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ...

ΟYΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ?
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ??
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

28 Σεπτέμβριος 2008 9:36 πμ
Ανάρτηση Σχολίου

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=258302&ct=1

΄Οπως βλέπετε οι μηχανισμοί ελέγχου της αλήθειας είναι σε πλήρη εξέλιξη!!

Ολο και πιο συχνά δημόσια πρόσωπα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη θιγμένα από δημοσιεύματα των blogs

Τα ιστολόγια στον δρόμο για το εδώλιο
ΑΧ. ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2009



Τα blogs πάνε... δικαστήριο. Ολο και συχνότερα έρχονται πλέον τα blogs αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, αφού η εξάπλωση και η ολοένα αυξανόμενη επιρροή της μπλογκόσφαιρας ανοίγουν ένα ακόμη «παράθυρο» στον δημόσιο διάλογο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εσχάτως, πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά ιστολογίων, με κλασική πια κατηγορία τη συκοφαντική δυσφήμιση και την προσβολή της προσωπικότητάς τους, αφού νιώθουν θιγμένοι από δημοσιεύματα, συχνότατα ανυπόγραφα, που αφορούν το πρόσωπό τους. Πριν από δύο εβδομάδες, στις Σέρρες, αποκαλύφθηκε ότι τόσο η νομαρχία όσο και τηλεοπτικός σταθμός του νομού είχαν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες κατά δύο ιστολογίων. Τα συγκεκριμένα blogs, τα οποία «ξεκοκάλιζαν» την τοπική επικαιρότητα εμφανώς υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, έκλεισαν εν μια νυκτί, όταν η οσμή του εισαγγελέα και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν κοντά τους. Η υπόθεση μονοπώλησε για αρκετές ημέρες την τοπική μπλογκόσφαιρα και απέδειξε ότι ακόμη και ένας αγροτικός νομός μπορεί να συζητά για τα όρια της ελευθερίας της έκφρασης... α λα ηλεκτρονικά.

Το περιστατικό στον Νομό Σερρών δεν ήταν το πρώτο για το 2009. Λίγες ημέρες πριν είχε δημιουργηθεί θόρυβος στο Ιnternet όταν ο νομάρχης Πειραιά κ. Γ.Μίχας κατέθεσε αγωγή για δυσφήμιση κατά του διαχειριστή του blog edo-peireas. Παρ΄ όλο που σίγουρα δεν πρόκειται για την πρώτη τέτοια προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει μια στοιχειώδης διαφορά: ο συντάκτης του εν λόγω blog δεν κρύβεται πίσω από κάποιο ψευδώνυμο, όπως συνηθίζεται, αλλά υπογράφει τα κείμενά του με το κανονικό του ονοματεπώνυμο. Ο κ. Μιχ. Αγγελόπουλος, πρώην υπάλληλος της Νομαρχίας Πειραιά, κατηγορούσε τον κ. Μίχα για παραβιάσεις της νομοθεσίας και υποσχόταν ότι θα προχωρούσε σε αποκαλύψεις προσεχώς. Φαίνεται όμως ότι η συνέχεια θα δοθεί όχι μόνο στις οθόνες των υπολογιστών, αλλά και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

▅ Κλήθηκε για απολογία στη ΓΑΔΑ
Οι διαμαρτυρίες για διαδικτυακές δημοσιεύσεις δεν περιορίζονται μόνο στα blogs, αλλά επεκτείνονται και σε συλλογικές ιστοσελίδες. Τo indy.gr, ένα εναλλακτικό σάιτ που χρησιμοποιείται εκτενώς και από τα λεγόμενα «κινήματα πόλης» αντιμετώπισε πρόσφατα τέτοια προβλήματα. Οπως ανακοινώθηκε « στα μέσα του Γενάρη του 2009, κλήθηκε στη ΓΑΔΑ ένα μέλος του για να απολογηθεί σχετικά με μαρτυρία κατοίκου της Καισαριανής που είχε δημοσιευτεί στο εν λόγω μέσο » και η καταγγελία αφορούσε σε « ρεπορτάζ σχετικά με τη διακοπή εργασιών της αναστύλωσης του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο πρώην Σκοπευτήριο Καισαριανής ». Στο indy.gr δημοσιεύουν κείμενα περίπου 1.300 πολίτες και ο διαχειριστής του σάιτ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη μήνυση που κατέθεσε ο θιγόμενος. Η περίπτωση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας εμπίπτει στο αλήστου μνήμης νομοσχέδιο για τα blogs περί « του κατά τον νόμο υπευθύνου », που απεσύρθη γρήγορα από την κυβερνητική ατζέντα. Στα τέλη του Αυγούστου, ένας 40χρονος «ιστολόγος» συνελήφθη, καθώς προέτρεπε τους αναγνώστες από το blogνα εκτελέσουν « τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και τον γιο του » και μάλιστα προέτρεπε να του φέρουν « τα κεφάλια τους ». Ο διευθυντής Ειδήσεων του Μega κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, καθ΄ ότι η προτροπή σε δολοφονία συνιστά κακούργημα, ο εισαγγελέας διέταξε την άρση απορρήτου και έτσι ο μπλόγκερ συνελήφθη ταχύτατα στο σπίτι του, στα Κάτω Πατήσια. Ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος δήλωσε μετανιωμένος και παραδέχτηκε ότι έκανε και... « κάποιες υπερβασούλες ».

Παρόμοιες περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν blogsπου ασχολούνται με την επικαιρότητα, όπως το press.gr και το troktiko. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι γνωστός εκδότης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του troktiko για απειλή και εξύβριση κατά δικαστικών λειτουργών και μάρτυρος, καθώς και για απόπειρα εκβίασης δικαστικού λειτουργού. Τις ίδιες ημέρες του καυτού Ιουλίου του 2008, στο Αγρίνιο κατεγράφη και η πρώτη καταδικαστική απόφαση για μπλόγκερ στα ελληνικά χρονικά. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου καταδίκασε τον 25χρονο εκδότη της εφημερίδας «Παρόν Αιτωλοακαρνανίας» και μπλόγκερ κ. Ν.Μουρτζιάπη σε 10 μήνες με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. Η μήνυση κατετέθη από τη βουλευτή του ΠαΣοΚ κυρία Σοφία Γιαννακά , καθώς είχε θεωρήσει ότι συγκεκριμένες αναρτήσεις του κ. Μουρτζιάπη στο προσωπικό του blog έθιγαν την τιμή και την υπόληψή της.

▅ Μηνύσεις και αποζημιώσεις
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε το 2007 και η κυρία Εύη Μπότσαρη, (η οποία ελέγχεται από εισαγγελείς για παρανομίες και από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για την παράνομη εκλογή της στην Ασπαιτε / Σελετε και άλλες ατασθαλίες κατόπιν αναφοράς του βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη Μιχάλη) τότε αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της πρώην υπουργού Παιδείας κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου. Η ακαδημαϊκός Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (που καταγγέλεται ότι παράνομα εκλέχτηκε καθηγήτρια) κατέθεσε μήνυση κατά του indymedia της Αθήνας για διασυρμό της προσωπικότητάς της (αλλά ακόμα δεν έχει παρουσιάσει "τα προσόντα της" στην δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια, αλλά "απειλεί με αγωγές" όποιον τολμάει να "αποκαλύπτει" τις παρανομίες)!!.

Την ίδια χρονιά κινήθηκε νομικά κατά δύο ιστολογίων της Κομοτηνής και ο στενός συνεργάτης του σημερινού υπουργού Μεταφορών κ. Ευ.Στυλιανίδη, δημοσιογράφος κ. Γ. Καρανίκας. Ο καβαλιώτης δημοσιογράφος κατέθεσε αγωγή κατά των τοπικών blogs piazza del popolo και vavatsiklis, ζητώντας χρηματική αποζημίωση.

Επίσης, εκκρεμεί ακόμη η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο γνωστός από τις αμφιλεγόμενες τηλεοπτικές του εκπομπές κ. Δ. Λιακόπουλος κατά του blogme.gr, το οποίο όμως δεν ήταν blog, αλλά συναθροιστής, δηλαδή ευρετήριο. Σε ένα από τα ταξινομημένα μπλογκ εφιλοξενείτο, κατά τον κ. Λιακόπουλο, « άσεμνο και σατιρικό περιεχόμενο » που τον έθιγε προσωπικά. Ετσι, έκανε την αγωγή, όχι όμως κατά του συγγραφέα του κειμένου- που ήταν μάλλον απίθανο να βρεθεί- αλλά κατά του διαχειριστή του Βlogme κ. Α. Τσιπρόπουλου , ο οποίος πλήρωσε την ευθιξία του να έχει αναρτημένα τα στοιχεία επικοινωνίας του. Μάλιστα, η υπόθεση Τσιπρόπουλου πέρασε τα ελληνικά σύνορα και έφτασε να μνημονεύεται ακόμη και στην πρόσφατη έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία εγκαλείται η χώρα μας για εμπόδια στην ελευθερία του λόγου.

Σκοτεινή πλευρά σε φόντο κίτρινο
ΤΑ ΒLΟGS,όπως κάθε τεχνολογική εξέλιξη, κρύβουν συχνά και μια σκοτεινή πλευρά. Εσχάτως, το όνομα κορυφαίου υπουργού έφτασε να διασύρεται με «αριστουργηματικό» τρόπο από blog σε blog, όχι όμως για κάποιο πολιτικό ατόπημα, αλλά για υποτιθέμενες πράξεις της προσωπικής του ζωής- κάτι που προφανώς δεν πρέπει να αφορά την κοινωνία. Τότε, πολιτικοί κύκλοι, οι οποίοι ενδεχομένως να «έπαιξαν» με την πλέον «γκρίζα» και «κίτρινη» πλευρά της μπλογκόσφαιρας, άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι μάλλον άφησαν να εκτραφεί ένα τέρας που τώρα απειλεί να τους φάει. Ο κίνδυνος πλέον να διασυρθεί αμετάκλητα μια προσωπικότητα από αγνώστους σε χρόνο μηδέν είναι όχι απλώς ορατός, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΣΗΕΑ σημείωνε ότι « αόρατες οργανώσεις,αόρατοι μπλόγκερ,ορατοί αρθρογράφοι » απειλούν και στοχοποιούν τους επαγγελματίες δημοσιογράφους. « Αν ο λόγος κάθε πολίτη,συνεπώς και ο δημοσιογραφικός λόγος,δεν είναι τεκμηριωμένος,απλώς δεν πρέπει να εκφέρεται δημοσίως ». Ετσι είχε αποφανθεί το 2007 το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Στο ιστολόγιο elawyer, που έχει εντρυφήσει όσο λίγα στο νομικό στάτους που διέπει την μπλογκόσφαιρα, υπάρχουν σαφείς απαντήσεις γύρω από τα ερωτήματα που σταδιακά δημιουργούνται.

« Το Ιnternet αποτελεί ένα μέσο στο οποίο προωθείται η αρχή της διαφάνειας.Διαφάνεια σημαίνει σαφήνεια,ευθύτητα,απόδειξη και αντικειμενικότητα,ακόμη κι όταν δεν υπάρχει “υπογραφή” » αναφέρει ο elawyer. « Οι ύβρεις,η λάσπη,τα θολά κίνητρα, η υποκειμενικότητα, η συκοφαντική δυσφήμιση,η προσβολή της προσωπικότητας είναι φαινόμενα κατακριτέα,τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία του λόγου. Φαινόμενα κατακριτέα όχι μόνο νομικά και ηθικά,αλλά και αισθητικά,καθώς και στο πλαίσιο των στοιχειωδών κανόνων της διαλεκτικής: όλοι συμφωνούμε ότι με κραυγές δεν γίνεται διάλογος » συμπληρώνει.

Ανώνυμος είπε...

免費影片,aio交友愛情館,色情影片,色情遊戲,色情漫畫,080苗栗人聊天室,遊戲基地,080聊天室,免費視訊聊天,維克斯論壇,080視訊聊天室,玩美女人,情趣用品,哈啦聊天室,美女,成人圖片區,色情影片,一葉情貼圖片區,色遊戲,成人貼圖,遊戲口袋,情色文學,6k聊天室,免費小遊戲,成人影片,尋夢園聊天室,a383,伊莉論壇,色情,成人,成人圖片區,遊戲區,免費視訊聊天,愛情公寓,AV女優,微風論壇,成人聊天室,維克斯論壇,我的遊戲口袋,後宮電影,成人小說,豆豆聊天室,情色小說,視訊聊天,麗的色遊戲,免費影片,性感影片,85cc免費影片,A片下載,免費視訊,臺灣情色網,遊戲口袋,成人交友網,美女寫真,後宮電影,視訊聊天室,好玩遊戲

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

στις 12/30/2007



31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
Ανώνυμος είπε...
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

29 Ιαν 2010 11:02:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η κ. ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ??

NEO ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΑΣΠΑΙΤΕ
85 εκατ.ευρώ - ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ....ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ...

Κύριε σας στέλνω αποδεικτικά στοιχεία του σκανδάλου Ευανθία Μακρή Μπότσαρη
ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 85ρκατομυρίων ευρώ.
΄Εχει ξεκινήσει ΕΔΕ με απόφαση (10-8-2011) της Υπουργού κ. Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά χροντριβεί σκόπιμα.

Αίτηση Υπόμνημα Ειδικό Κατάθεση. ΕΔΕ για την υπόθεση: Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, (έχει ήδη κατατεθεί στις 29-11-2011)


Αίτηση Υπόμνημα Ειδικό Κατάθεση Προς ΑΣΠΑΙΤΕ Κυρία Σωτηροπούλου Αναστασία Καθηγήτρια Προισταμένη Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Δομικών Έργων Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Ηράκλειο Αττικής 141 21, Αθήνα Τηλ: 210 2896-834, 775


e-mail: sotiropoulou@aspete.gr Υπεύθυνη για την ΕΔΕ για την υπόθεση: Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Επιμορφώσεις καθηγητών κλπ. (διαφορά εις βάρος του Δημοσίου. Διώκεται και αυτεπαγγέλτως).

Κυρία Σωτηροπούλου Σας στέλω αποδεικτικά στοιχεία που σας αποδεικνύουν την παράνομη εκλογή της κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη. Η κ.Ευανθία Μακρή Μπότσαρη γνώριζε από την στιγμή που έκανε την αίτηση υποψηφιότητας, ότι ήθελε να παραπλανήσει το εκλεκτορικό σώμα. γιατί άγνοια νόμου δεν συγχωρείται

Όπως και να έχει, η εκλογή της, ήταν παράνομη και αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον από το έγγραφο, που βεβαιώνει ότι αποσπάστηκε στην Φιλοσοφική Σχολή, για να βοηθήσει στο ερευνητικό και διδακτικό έργο.
Δεν ήταν κύρια ερευνήτρια, αλλά βοηθός σε έρευνες, όπως πολλοί αποσπασμένοι. Αν ήταν κύρια ερευνήτρια θα έπρεπε να είχε σύμβαση έργου πέραν από την απόσπασή της και ειδικό μισθό πέραν του μισθού της ως εκπαιδευτικού.

Καλουμε τον εισαγγελεα Γρ. Πεπονη να συλλαβει την κ. Μακρη Μποτσαρη γιατι δεν απεδιδε ΦΠΑ απο τα κλεμενα του Δημοσίου και κλεβει και αλλλα!!

Τον Λακη Γαβαλα πως τον συλλαβανε και οχι την κλεφτρα Μποτσαρη Μακρη Ευανθια την κουμπαρα της Γιαννακου Μαριεττας?

ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 86 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ PDF
Στην τελευταια σελιδα

Το κολπο. Επιασαν παρανομα την αποσπαση στην Φιλοσοφικη ως ερευνητικο εργο ΠΔ 407 και οι εισαγγελεις δηθεν δεν το βλεπουν 7 χρονια!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

http://publish.indymedia.org/el/2012/02/954942.shtml

19 Φεβ 2012 4:38:00 μ.μ.