Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2007

Ο «Σιντρ», ένας φίλος στην Ασία, και... ένας μύθος

Τελευταία φορά που έπιανε το τηλέφωνο ήταν προχθές, όταν ο Πλάμεν βρισκόταν στο Ουζμπεκιστάν. Ο Πλάμεν Τόντσεφ γεννήθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1984 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, και μάλιστα στη Φιλοσοφική. Δεν ήξερε τη γλώσσα (χαρακτηριστικό κι αυτό της αποφασιστικότητάς του), αλλά διαθέτει τον μόνο αξιόπιστο δείκτη ευφυΐας, την ικανότητα να μαθαίνει εύκολα ξένες γλώσσες. Εκτός από τα ρωσικά και τα (τέλεια) αγγλικά, τα τέσσερα χρόνια στη Φιλοσοφική ήταν αρκετά για να μιλήσει και τα ελληνικά ως μητρική του γλώσσα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΙΟΛΗ Ο ΛΑΛΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Kαι ενώ κάποιοι φουκραροδημοσιογράφοι των χιλίων μεικτά ευρώ είμαστε στο δρόμο κάτι χοντροκαρχαρίες παίζουν μπάλα με τα κεφάλια μας.

O Θανάσης Λάλας, αφού έκανε επιδρομή στην EΡT με το Γκόλυγουντ και τη Δρούζα, τώρα είναι σε άλλο παιχνίδι.

Mε τα λεφτά του εφοπλιστή Πιστιόλη ετοιμάζεται να συστήσει εκδοτική εταιρεία. Tο στήσιμο επιβλέπει η αδερφή του Πιστιόλη, η οποία έχει βρει και τα γραφεία στο Mαρούσι.

Σκοπός είναι να βγάλει κατ' αρχήν μία εφημερίδα FREE PRESS για να χτυπήσει την ATHENS VOICE. Στο όλο εγχείρημα έρχεται από τη LIFO η Zουρναντζή.

Tαυτόχρονα θα φτιάχνει και ένθετα για το Θέμα, και όταν τα πράγματα δέσουν θα πάνε στα εταιρικά έντυπα.

'Oταν νοιώσει δυνατός θα πάει για Kυριακάτικο φύλο, ο καημένος.

'Eχει ψήσει και τον Σπίνουλα που έφτιαξε το in.gr ο οποίος θα φύγει από τον ΔOΛ.

Tον στηρίζει ο Tριανταφυλόπουλος που του δίνει κόσμο. Στο μεταξύ παίζει και η ιδέα ο Tριανταφυλόπουλος να πάρει όλο το Θέμα από τον Αναστασιάδη και να παίξει μπάλα με τον Λάλα. O Θέμος το κατάλαβε, και μια που δεν πάει τον Λάλα μία έχει γίνει έξαλλος.

Ο Λάλας πάει να κάνει την αρπαχτούλα του στα σιωπηλά, και να εκδικηθεί και τον Ψυχάρη. Να βγάλει λεφτά, αλλά λεφτά να μη δώσει.

Διότι για παράδειγμα τα λεφτά από το Γκόλυγουντ ο Λάλας δε τα έδωσε ποτέ στο κόσμο που δούλεψε για αυτόν.

Για ψάξτε τα αυτά με ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ να δείτε τι παίζει, και ανεβάστε το σαν θέμα.

ritsmas είπε...

Προς τί ολη αυτή η παραφιλολογία από τον ανωνυμο ; Εχει καποια σχεση με τα κειμενα που ανεβάζεις; Επί της ουσίας δηλαδή τί ακριβώς ;

ritsmas είπε...

Προς τί ολη αυτή η παραφιλολογία από τον ανωνυμο ; Εχει καποια σχεση με τα κειμενα που ανεβάζεις; Επί της ουσίας δηλαδή τί ακριβώς ;