Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2007

Στον αστερισμό της αντροπαρέας

Αν πιστέψει κανείς (και δεν έχει λόγο για το αντίθετο) τους ανθρωπολόγους, οι πρώτες «αντροπαρέες» καταγράφηκαν, ανάμεσα στα πρωτεύοντα θηλαστικά, μόνο στους ανθρώπους, στους χιμπατζήδες και στους φαιοπράσινους μπαμπουίνους. Ηταν οι τροφοσυλλέκτες.

Μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνων μετά, η αντροπαρέα δεν αναφέρεται σε τροφοσυλλέκτες αλλά, όπως υποστηρίζεται, σε συλλέκτες οικειότητας.

Ξαναψάχνοντας εκείνους τους μπαμπουίνους, θα μας πουν (οι ανθρωπολόγοι) ότι «το συλλογικό (κυνήγι) απαιτεί την ελαχιστοποίηση της επιθετικότητας και των συγκρούσεων ανάμεσα στα ζώα που μετέχουν σε αυτό»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

8 σχόλια:

ritsmas είπε...

Τσιγκλιστηκαν κατι φίλοι που το διάβασαν.
ριτς

dimitris-r είπε...

Ειδωλολατρικό παρελθόν στης αντροπαρέας το DNA;
Και παρόν, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν κυρίαρχοι δεσμοί που μας δένουν με τη λατρεία ειδώλων-αντικειμένων π.χ. μπάλα, αυτοκίνητα, κ.ά.

Suspect είπε...

Στο μονο πραγμα που συμφωνουν οι αντρες και οι γυναικες είναι οτι δεν εμπιστευονται τις γυναικες.

Ανώνυμος είπε...

Την επομενη φορά να πάμε στο "πολυφορεμένο" την τελευταία δεκαετία φαινόμενο των γυναικοπαρεών. Η αποθέωση του αδιέξοδου στην αναζήτηση της νέας ταυτότητας!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! (ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ )!!! !!!

Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι παιδεραστής και ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές

Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΖΩΓΙΑΝΝΩΝ!!!
Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ O ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ?) ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ? ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ?
ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ”......
http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ!!
Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ??

ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!





Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!




από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει


ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!

Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει, αν και εχει γυναικολογικα προβληματα δεν την αφηνουν να πρασπαθησει για ενα παιδι εδω και τρια χρονια - δεν εχουν θεό τα τέρατα!! ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!΄Ολα αυτά και άλλα σύμφωνα με μια μύνηση που έχει φαει απο πισω απο την Ομονοια στα δικαστηρια εκει!!Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ επελεγει απο τους αμερικανους για να "ριξει τη χουντα"
Εκτοτε συνεργαζεται με αυτους. Μαλιστα ειχε υποβαλει αιτηση σε αμερικανικο πανε-πιπο-πιστημιο να κανει μεταπτυχιακα αλλα επειδη ηταν βουρλο την απερριψαν...

Εκτοτε η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα και το πηδημα συνεχιζετα!!!

Αυτήκοος Μάρτυρας
Υ.Γ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

Ανώνυμος είπε...

Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = Μοσαντ !!

Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.) ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!



Στην Ελλάδα είσαι ότι ... δηλώνεις Διαβάστε γιατί το ερώτημα δεν είναι ρητορικό...!!!
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'

ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε:
..............................
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008



Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ;

Είναι η Μαρία Δαμανάκη,η γνωστή σε όλους πρωταγωνίστρια των γεγονότων του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 εβραϊκής καταγωγής;

Ασφαλώς και είναι.

Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης των αναρχικών δηλαδή του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, αφού εκεί είναι πιό....δικομματικό το κλέψιμο παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...

Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).


Έτσι λοιπόν για να σχηματίσουμε καλύτερα τη γνώμη μας επι του θέματος άς ρίξουμε και μια ματία στο γνωστό και πολυ-κυνηγημένο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ''Εβραίοι,όλη η Αλήθεια'' οπου γράφει πολλά και για άλλους πολλούς

Οπότε πάντα κάποιοι μύθοι ανατρέπονται...Αλλά δέν είναι δύσκολο κανείς να διαπιστώσει του λόγου του αληθές αφού η γυναίκα το έχει δηλώσει σε όλο τον κόσμο

Εκτός απο αυτό,είναι αλήθεια οτι η εν λόγο βουλευτής έκανε αρκετές προσπάθεις για να αυτοκτονήσει;;;Και γιατί;

Πάντως ως εκπρόσωπος της Αριστεράς είναι η ιδανική απο ότι φαίνεται

http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_8586.html

Η μέλλουσα (;) πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν πράκτορας της Μοσάντδημοσιεύτηκε June 3 από anonymous
στην Αθήνα, τον καιρό της δολοφονίας του ανώτατου στέλεχος της Οργάνωσης για ττην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Μαμούν Μεράις, ήταν πράκτορας της Μοσάντ η σημερινή υπουργός Εξωτερικών και ίσως μέλλουσα πρωθυπουργός του Ισραήλ. Τι λέει δημοσίευμα των Sunday Times

Η υπουργός ήταν πράκτορας της Μοσάντ στην Αθήνα, όταν δολοφονήθηκε ο Μεράις


Πράκτορας της Μοσάντ, ενεργή στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1983, όταν στην ελληνική πρωτεύουσα δολοφονήθηκε το ανώτατο στέλεχος της PLO, Μαμούν Μεράις (το αγωνιστικό του όνομα) φέρεται να ήταν η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών και ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, Τζίπι Λίβνι.


Ετσι τουλάχιστον αποκαλύπτουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», που επικαλούνται πρώην συνεργάτες της Λίβνι, η οποία έχει σημειώσει «εντυπωσιακή άνοδο» στην πολιτική σκηνή του Ισραήλ από το 1999, όταν πρωτοεκλέχθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πηγές της βρετανικής εφημερίδας, η 49χρονη σήμερα Λίβνι διατέλεσε μυστική πράκτορας της Μοσάντ με έδρα το Παρίσι κατά τη δεκαετία του '80. Εκείνη την περίοδο, γράφουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», «η ισραηλινή μυστική υπηρεσία πραγματοποίησε σειρά επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με στόχο τη δολοφονία ανώτατων παλαιστινιακών στελεχών». Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει, πάντως, ότι η Λίβνι δεν είχε άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση στις 21 Αυγούστου, όταν δύο νεαροί άνδρες με μοτοσικλέτες προσέγγισαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος το αυτοκίνητο του Μεράις και τον πυροβόλησαν.
http://indy.gr/other-press/i-melloysa-prothypoyrgos-toy-isral-tan-praktoras-tis-mosant

ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαρίστηση του να καταλάβει το blog σας. Τα παραπάνω άρθρα είναι αρκετά εξαιρετική, και πραγματικά απολαμβάνουν την ανάγνωση blog σας και τα σημεία που έχετε εκφράσει. Μου αρέσει πολύ να εμφανιστεί ξανά σε μια τυπική βάση, μετά την πολύ περισσότερο στο πλαίσιο του θέματος. Ευχαριστίες για τη διανομή ... κρατήσει γράψιμο!