Κυριακή, Ιουνίου 25, 2006

Οι «ιερόσυλοι» των πόλεων...

ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ δεν ξέρουμε πόσοι είναι. Οι επίσημοι αριθμοί μιλούν για 17.000 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, αλλά άντε να βγάλεις άκρη μαζί τους. Για παράδειγμα, με τον «Φιλόσοφο». Το διδακτορικό του σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ίσως ήταν η αιτία για το παρατσούκλι. Τώρα στα 40 του δεν είναι εύκολο να του πάρεις κουβέντα. Δεν ξεκαθαρίζει αν βρέθηκε στον δρόμο επειδή «έτυχε» ή επειδή το διάλεξε. Τον εντόπισαν κάποιες φορές στα συσσίτια της «Κλίμακας» (της μη κυβερνητικής οργάνωσης), αλλά δεν έμαθαν πολλά από τον ίδιο.
Διαβάστε ολόκληρο το αρθρο εδώ

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά και που σαι ακόμα.Καιρός ήταν να γραφεί κάτι για αυτό.Αν και δεν συμφωνώ σε πολλά μ αυτά που γράφεις οφείλω να ομολογήσω ότι μερικές φορές αφυπνίζεις συνειδήσεις.Οταν έπαιρνα άδειες όντας φαντάρος κι ερχόμουν Αθήνα μου έκαναν εντύπωση οι ολοένα και μεγαλύτεροι κάθε φορά αριθμοί αστέγων,ανθρώπων που έψαχναν στα σκουπίδια κτλ.Ο λαός ώς γνωστόν δίνει απο το υστέρημα του είτε νόμιμο είτε παράνομο προς ανακούφισιν των αναξιοπαθούντων.Ο εργοδότης σου που κοντεύει να φτάσει το μέγαρο μουσικής μέχρι την ομόνοια,οι λοιποί σκατόψυχοι τηλεσυνάδελφοί σου και οι τεμπελχανάδες δεξιοι και αριστεροί της βο(υ)λής δεν μπορούν να δώσουν ένα μέρος απο τα κλεψιμαίεκα για αυτούς τους ανθρώπους;Και μην μου πεις ότι η ευεργεσία έχει μεγαλύτερη αξία όταν δεν την φωνάζει κάποιος,συμφωνώ όταν αυτός είναι ένας απλός πολίτης αλλά διαφωνώ όταν αυτοί οι μεγαλοσχήμονες καρχαρίες αρέσκονται στο να πέρνουν βραβεία του πιο σκατόψυχου μάγκα της χρονιάςκαι να το φωναζουν ενω θα μπορουσαν να δωσουν τα φραγκα για την οργανωση όλου αυτου του πανηγυριου σε ανθρωπους σαν κι αυτούς με τους οποίους ασχολησαι.Πόσα θα κλέψουν ακόμα απο το παρασιτικό κύκλωμα;Ελεος πια.
Και πάλι συγχαρητήρια.

artfarted είπε...

Συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς του ανώνυμου και τις διαπιστώσεις του. Γιατί δεν υπογράφεις κύριε Χ τα λόγια σου; Τους σκατόψυχους και τους τεμπελχανάδες φοβάσαι;

Ανώνυμος είπε...

Τηρώ τους κανόνες συνωμοτικότητας...είναι της μόδας και η επανάσταση βλέπεις.Γιατί ρε φίλε άμα βάλω ψευδώνυμο τι θ αλλάξει;Εσύ για να χουμε καλό ρώτημα έτσι λέγεσαι;Λέγε με ότι θες.Και μιας και συμφωνείς είδες ποτέ να γίνεται καμια σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα για το χρηματιστήριο;Για τα χαμένα λεφτά των εξοπλισμών ,για τα προγράμματα των πανεπιστημίων,για τις παράνομες ελληνοποιήσεις για ψηφοθηρικούς λόγους ,για,για,για;Εντάξει δεν λέω το να γράφεις για τον ελληνικό εθνικισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάτι εποικοδομητικό και επικερδές συνάμα.Κάντε μια έρευνα για της ελληνικές ΜΚΟ που είναι περισσότερς και απο της Γαλλίας.Δεν λέω για έρευνα για τις ελληνικές μειονότητες στις γειτονικές χώρες γιατί αυτό θα ναι εθνικιστικό,φασιστικό,αντιανθρωπιστικό και ότι άλλο θες.Δημοσιογράφος σημαίνει σύγκρουση με το κατεστημένο οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό.Αλλά βλέπεις ο ελληνικός εθνικισμός είναι ανώδυνο θέμα.Γράψε κύριε Καμπύλη για τα μεγάλα συμφέροντα και τους νταβάδες...Αλλά που΄; Εδώ ο σημιτάκος έλεγε ότι ας πρόσεχαν τα όρνια που έπαιξαν τα φράγκα και τις συντάξεις τους στο χρηματιστήριο.Και καλά αυτός ο σοβαρός κατά τ άλλα αριστερός πανάθεμά τον τα συμφέροντα τα δικά του και των χρηματοδοτών του υποστήριζε, οι άλλοι που τα παίξαν ήταν οι κλασσικοί Ελληνάρες αλλά να μην γράφει κανείς τίποτα για αυτά που έγιναν;Νταξ ας δώσουμε στους Τσάμηδες τις περιουσίες τους,στουε Τούρκους καθεστώς αυτονομίας στην Θράκη,στους μετανάστες πλήρη πολιτκά δικαιώματα.Στους Έλληνες θα δώσουν τίποτα απο τα κλεψιμέικα;Η θα κάνουν έρευνα για τους Αλβανούς που έχασαν τα λεφτά τους στις ελληνικές πυραμίδες του χρηματιστηρίου;
Υγ Οχι ότι οι δεξιούληδες είναι καλύτεροι.

artfarted είπε...

Έτσι, έτσι!! Όταν τα λέω κι εγώ αυτά βγαίνουν κάτι φιλόσοφοι του καναπέ, της Αράχωβας και της Bond Street και με αποκαλούν διάφορα. Χέστηκα απότομα!!
Υπογράφοντας ως ανώνυμος μας στερείς τα κείμενα που ενδεχομένως έχεις γράψει στο blog σου. Αυτά είναι η "ταυτότητα" του καθ' ενός εδώ πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εσύ;Περίμενα τόση ώρα και βγήκε ο προηγούμενος...Φίλε νομίζω ότι θα συνεχίσουμε μόνοι μας τη κουβέντα στο παραλληλόγραμμο-όπως βλέπεις δεν κατέχω την μπλογκερική παρά μόνο την βοσκική και αυτό που λες για τ όνομα δεν το καταλαβαίνω.Επειδή στην ελληνική-ακόμα ,ωχ είπα την απαγορευμένη λέξη- είμαστε λίγο κουτορνίθια ελλείψει εκσυγχρονιστικού-εκπολιτιστικού και πολυπολιτισμικού καυσαερίου βγάζουμε σπυριά σ ότι έρχεται απο τα δυτικά της Πίνδου-αποκαλύφθηκα ότι είμαι ΑΡΔΗΝος- και δεν το τρώμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε την γλάβα μας.Λοιπόν εδώ τους κλέφτες ιθαγενείς και μέτοικους δεν τους γουστάρουμε και πιστεύουμε ότι καλό θα ταν να υιοθετούσαμε το εκ πολυπολιτισμικής Αμερικής προερχόμενο έθιμο της πίσσας και των πούπουλων.Ξέρεις αυτό που εφάρμοσαν οι πρόγονοι των σημερινών ανα τον κόσμο υπερασπιστών ανθρωπίνων και γενικώς δικαιωμάτων την ώρα που έσφαζαν με πολυπολιτισμικό τρόπο τους εθνκιστές και φασίστες Ινδιάνους.
Αντε να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

εννοώ της ελληνικής επαρχίας.για να μην παρεξηγούμαι.Ας πάρω και την ομπρέλα για τους δημοκρατικούς χαρακτηρισμούς που θα πέσουν στο κεφάλι μου.

kat είπε...

Και μόνο που ανάμεσα στους 3 μας είναι "Ο Ανώνυμος", απόκτησε ταυτότητα..
Όσο για αναφορές σε θέματα κλεψιμαίικων και πληροφοριών για μεγάλα συμφέροντα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, σας προτείνω -αν δεν το έχετε διαβάσει- το "Confessions of an Economic Hit Man" του John Perkins, αν και υπάρχει σαφώς και αντίλογος. Μπορείτε να βρείτε και πληροφορίες στο internet για το βιβλίο αυτό, που έχει προκαλέσει έναν ψιλοπανικό..

Καμπύλης Τάκης είπε...

Θα συμφωνήσώ (πάλι) οτι το θεμα της υπογραφής δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.Απεναντίας μερικές φορές νοιώθω οτι ειναι πιο ενδιαφέρον να στέκεσαι στο τι λέει καποιος και οχι στο ποιός το λέει.Αλλα δεν ειμαι και απόλυτος.
Επι της ουσίας να διευκρινίσω οτι η προσέγγιση στο ζητημα δεν μπορεί να ειναι "χριστιανική" (φιλανθρωπική).Kat μπορείς να μας γραψεις περισσότερα για το βιβλίο του Perkins?

kat είπε...

Λοιπόν, το βιβλίο -στο οποίο με μύησε φίλος που το έφερε από ΝΥC, γιατί εδώ δεν το έχω πολυακούσει, αναφέρεται στο εξής: είναι μια αυτοβιογραφία του ίδιου του Perkins, ο οποίος υπήρξε "Economic Hit Man". Τι σημαίνει αυτό; Δουλείά του ήταν να κάνει οικονομικό forecasting για την οικονομική ανάπτυξη "τρίτων" ή φτωχών χωρών και την επερχόμενη άνθηση και ευημερία τους σε περίπτωση δανειοδότησης της χώρας από τις ΗΠΑ. Με τον τρόπο αυτό έπειθε τις κυβερνήσεις των χωρών -π.χ. Εκουαδόρ & Παναμά- να πάρουν δάνειο από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια βεβαιωνόταν να φέρει τις χώρες αυτές σε οικονομική κρίση (βλ. Αργεντινή) έτσι ώστε να είναι μονίμως χρεωμένες και υπόλογες στις ΗΠΑ, με ανταλλάγματα άμερικανικές βάσεις και United Nations ψήφους. Φυσικά εργαζόταν τυπικά για μεγάλες πολυεθνικές που και καλά ήθελαν να αναλάβουν έργα οδοποιίας ή φράγματα κλπ στις χώρες αυτές και τον πλήρωναν να κάνει το forecasting, αλλά στην πραγματικότητα εργαζόταν για την αμερικανική κυβέρνση. Είναι ασύλληπτο.. ξεφεύγει από σενάριο ταινιών. Και φυσικά μέσα εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες και δολοφονίες "ατυχήματα" πολιτικών αρχηγών που τόλμησαν να εκφράσουν τη διαφορετικότητα κ να αντισταθούν σε αυτή την πολιτική. Τώρα το εξέδωσε για χρήματα, φήμη, τύψεις συνειδήσεων ή όλα αυτά μαζί; Πάντως βγαζεί πολλά και ενδιαφέροντα στη φόρα για την πολτική, παρά-πολιτική σκηνή σήμερα.

Για περισσότερα μπορείς να δεις:
--http://www.democracynow.org/article.pl?sid=04/11/09/1526251
--
http://www.larouchepub.com/other/2004/site_packages/econ_hitmen/3148herrhausen.html

Βέβαια, υπάρχουν και οι ενστάσεις:

http://www.larouchepub.com/lar/2004/3147follies_hitmen.html

Αν το διαβάσεις θα κρίνεις ιδίοις όμμασι..

Καμπύλης Τάκης είπε...

kat τι να πώ...Εξαιρετικά ενδιαφέρον ,μονο που νά ,ο αντίλογος μου φαινεται σοβαρότατος.Ασε που μου τη σπάει η τακτική του "τωρα δεν σας εχω ανάγκη παρτε τα στη μούρη"...Σαν να εβγαινα εγω αφου με απολύσουν και αρχισω τα μπινελίκια στον Λαμπράκη...Δεν ξέρω...

Μαριέλε είπε...

Τάκη,και να θέλω να αποχωρήσω από...τον ΔΟΛ δεν με αφήνετε!!!
Ναί,είναι πολύ ωραίο το άρθρο.
Να συμπληρώσω μόνο ένα πράγμα.
Τήν ΟΔΥΝΗ,τον ΠΟΝΟ πού κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος.
Αυτά.

Μαριέλε είπε...

Τάκη,τι εγινε?
Την ιδια ακριβως ωρα γραφαμε γιατον ΔΟΛ?
πιασε κοκκινο!!!!

Καμπύλης Τάκης είπε...

κι εγω ετοιμαζόμουν να ρωτησω που ειναι η Μαριέλε...

Μαριέλε είπε...

(ψεύτη!)

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα...Αυτό είχε να πει ο κ Καμπύλης...Οτιτο ζήτημα κατ ουσίαν δεν είναι χριστιανικό-φιλανθρωπικό...Τώρα άμα αρχίσω να σε δουλεύω θα φταίω εγώ;Κρίμα γιατί μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου έχασα αρκετες πολύτιμες ώρες.Θα χρησιμοποιούσα άλλο ρήμα αλλά μετά την εύστοχη απάντησή σου δεντο μετανιώνω.Που είναι οι υπερασπιστές των κατατρεγμένων;Γιαντα δεν ξιφουλκούν τώρα εναντίον του ανώνυμου;Μη΄πως συμφωνούν;Μήπως είναι πιο εύκολο τελικά για έναν ξένο να γίνει έλληνας αντί να χτυπήσει το συ΄στημα που τον έφερ εδώ και τον εκμεταλλεύεται;ε;ισχυρή ελλάδα και ολυμπιακά παιχνιδάκια κάποιον μεγαλοσχήμων στηνπλάτη του ντόπιου και εισαγώμενου εργατικού δυναμικού;Ακόμα και με νεκρούς;ε;ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας αυτών των ανθρώπων;ε;Σας σιχάθηκε ο κόσμος αριστεροί της δεκάρας και δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων διακιωμάτων των μεταναστών και κουραφέξαλα.τι θα λέτε όταν μετανάστης θα στρέφεται εναντίον μετανάστη για το μεροκάματο;'οτι φταίει ο ρατσισμός των ελλήνων που εκμεταλλευέται την προσφορά και την ζήτηση;ε;ε τότε φταίει καο οσοβαρός Σημίτης κι όλη η παρέα γιατί χάρη στους μετνάστες μπήκαμε στην ΟΝΕ.Μας ρώτησαν ποτέ για κάτι σοβαρό;Οχι.Ε τότε είμαστε δημοκρατία;γράψε κ Καμπύλη για κανά σκανδαλάκι.Και μην πεις ότι δεν μπορείς η΄ότι δεν έχεις τις πηγές σου εκτός κι αν οι πηγές σου είναι μόνο για να καταγγείλουν τον ρατσισμό και τον ελληνικό εθνικισμό.ε σοβαρέ δημοσιογράφε;Το πρώτο συνθετικό του επαγγέλαμτός σου ξέρεις τι σημαίνει αλλά νομίζω ότι το έχεις ξεχάσει.Συνεργός στην κλεψιά είναι αυτός που δεν μιλαέι.Εχετε πέσει όλοι πανω στους πιτσιρικάδες που φέρεται να ευθύνονται για το έγκλημα στη Βέροια και δως του ο ρατσισμός και και και ότι η τοπική κοινωνία είναι συνένοχη επειδή ξέρει την αλήθεια και δεν μιλαέι και και και .εσεις ρε δεν είστε συνένοχοι που μιλάτε μόνο για ελαφρία μεταμοντέρνα και ευρωπαικά θέματα λες και η ελλάδα έγινε μετά απο 25 χρόνια κλεψιάς των ευρωπαικών κονδυλίων ελβετία και δεν έχουμε άλλα προβλήματα παρά μόνο τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.Εγώ θέλω να βγει ο Καρατζαφέρης τρίτο κόμμα να δω απο που θα πηδάτε.Ναι περιμένω τους χαρακτηρισμούς απο τους ψυ΄χραιμους και σώφρονες ανθρώπους του σαιτ αλλά δεν με νοιάζει.Αυτοί μπορεί να ειναι χειρότεροι....Και τι έκανε η αριστερά για να μην βγεί ο λαικιστής;τίιιιιιιιποοοοοτααααα καθόταν στον καναπε΄και βαυκαλιζόταν για τον ρατσισμό και τον εθνικισμο χωρίς να καταλαβάινει ότι και η πλύση εγκεφάλου έχει τα όρια της και ότι συχνά φέρνει αντίθετα αποτελέσματα απο τα προσδοκούμενα.Ο καρατζαφέρης λέει ονόματα.Εσείς τι λέτε;

Λεφτέρης είπε...

««Ένα σημείο της έρευνας παραξένεψε: Το 43% των αστέγων δηλώνουν σεξουαλικές επαφές δύο φορές την εβδομάδα!

Πού, πότε, με ποιους; Οι εκτιμήσεις διίστανται. H Διαμαντούλα Βλαντώνη πιστεύει πως οι περισσότεροι εννοούν επί πληρωμή. Το αποδεικνύει άλλωστε και το πολύ υψηλό ποσοστό όσων δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Άλλοι πάλι εκτιμούν πως λένε ψέματα. Ότι το δηλώνουν για να κρατήσουν απέναντι «σ' εμάς» μια αξιοπρέπεια. Και γιατί η ερωτική ζωή είναι δείγμα υγείας. »»

!!!!!!
Ο παμπόνηρος οφθαλμός - ώστε κάνουνε και έρωτα !!! Α, οπωσδήποτε επι πληρωμή !
Μα ... ποιός πάει μ αυτούς ;;;;

ΤΙ ΒΑΘΥΣ ΚΡΥΦΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΣΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!!!!

Μανούλα μου ! Αυτοί οι καθαροί ωραίοι τακτοποιημένοι των περισσοτέρων μη κυβερνητικών οργανώσεων, των ερευνών και της σύγχρονης επι μισθω φιλανθρωπίας είναι εντελώς κτήνη ....

Καμπύλης Τάκης είπε...

Πρός Λευτέρη: Το "δασος" στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι οτι οι συχνές ερωτικές σχέσεις υποδηλώνουν διαστάυρωση βημάτων (και οχι μοναχικές πορείες οπως ενδεχομένως πίστευες).Επομένως την υπαρξη μιας παράλληλης κοινωνίας.Κι αυτο αποδεικνυει οτι το πρόβλημα ειναι πολιτικό.Τωρα αν εσένα ολο αυτο σου θυμίζει ρατσισμό,τι να πώ.Μονο οτι η αντιληψη περι του "οτι οι αλλοι ειναι ρατσιστές"(προφανως σε αντιδιαστολή με τον κρίνοντα) ειναι επίσης ρατσιστική.Διότι πιθανως δεν εχεις δει τα νεα παιδιά της Κλιμακας με τα 650 ευρω το μήνα (και οποτε υπάρχουν κονδυλια) να ξημεροβραδυάζονται στα στενά της Πειραιώς.Ναι ξέρω:Ολοι εχουν ανάγκη το μαγικό ραβδάκι.Λυπάμαι Λευτέρη...
Ανωνυμε πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου.Τα Ιμια ξέχασες...Κάποτε,εκεί στα 1930 οι απόψεις σου ηταν πλειοψηφικές στην Ευρωπη.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ ότι ήμουν λίγο οξύς.Το ρε δεν είναι και ότι το πιο ευγενικό.Κατα τ άλλα ήταν θέμα χρόνου να κολλήσεις την ταμπέλα.Ως προς τα ερωτήματά μου σχόλιο κανένα.Να σαι καλά.Επειδή διάβαζα πριν απο λίγο καιρό για την δεκαετία του 30 μου έκαναν εντύπωση οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που εξέθρεψαν τον φασισμό και τον ναζισμό.Ο χίτλερ βρήκε καιέκανε όπως και ο καρατζαφέρης βρίσκει και κάνει.Ποιός όμως δημιούργησε τις συνθήκες για να υπάρχει κλίμα ξενοφοβίας κτλ κτλ κτλ.;
Μου κάνει εντύπωση που οι κατά τ άλλα λαλίστατοι τύποι του μπλόγκ σιωπούν.βρε μπάς και δουλεύουν κι αυτοί στην εφημερίδα;Α κι για τον Λαμπράκη που λες τα μπινεληκώματα μπορείς να τα κάνεις όντας δημοσιογράφος στηνεφημερίδα.Αλλά όπως λέει και μια αρβανίτικη εφημερίδα μην δαγκώνεις το χε΄ρι που σε τρέφει.
Αντε και καλή σου μέρα και καλή μας νύχτα(για τους αναγνώστες)

Καμπύλης Τάκης είπε...

Ανωνυμε καλά απαντάς.Ουτως ή αλλως οι απαντησεις σου προϋπάρχουν των δικών μου.Τωρα που κατηγγειλες ολο το συστημα σιγουρα δεν θα εχεις και εφιάλτες.Ασε εμας τους λακέδες της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας να κορϊδεύουμε το πόπολο.Μας ξέρεις αλλωστε τόσο καλά ΟΛΟΥΣ εμάς...Σιγουρα.Ξέρεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Η σιωπή σου αν μη τι άλλο σημαίνει συμφωνία.Scripta manent verba volant.

Μαριέλε είπε...

Τάκη,άσχετο,αλλά είδες το καινούργιο τού Μπάουμαν "ρευστή αγάπη"?..

issavrus είπε...

Οι "μη κυβερνητικες οργανωσεις" ασχετα αν συμφωνει κανεις με το εργο που παρεχουν η οχι, ειναι οτι καλυτερο εχουν να επιδειξουν οι λεγομενοι φιλανθρωποι μεγαλοαστοι, συμπαρασερνωντας στην φιλανθρωπια τους και τους υπαλληλους τους. Βλεπε Μητσοτακηδες, Λαμπρακηδες, Λατσηδες, Βαρδινογιαννηδες. Ξεχνατε να αναφερετε φιλοι του εντυπου και ηλεκτρονικου τυπου οτι τα 650 ευρω του μισθου των καθ' ολα αξιων παιδιων που τρεχουν να προσφερουν αντιστοιχουν σε εκατομμυρια -αναλογικα παντα- η ψηφους -εδω οχι αναλογικα- κερδων.
Λυπαμαι αλλα θα συμφωνησω με τα σχολια του ανωνυμου φιλου μονο και μονο επειδη εκνευριζομαι με τον τροπο αντιδρασης των υπαλληλων των ανωτερω λες και δεν εχετε δικη σας γνωμη αλλα μονο his masters voice.
Ετσι ειναι παιδια. Αλλωστε το σκεφτεσθε απο αρθρογραφοι να γραφετε για τα φαρμακεια και τα κοινωνικα.

Καμπύλης Τάκης είπε...

"ασχετα αν συμφωνει κανείς με το εργο που παρέχουν ή όχι"...
Αυτο μου θυμίζει τον Λίσενκο και τον Στάλιν.
Αν αυριο κατέρεε (και) το δικτυο των μη-κυβερνητικών θα επαιρνες ορέ Ισαυρε αστεγο να τον ταϊζεις σπίτι σου ή θα ξεκινούσες αμεσα επανάσταση για να βρεθεί οριστική λύση;Υποθέτω ομως οτι δεν σ'εχει απασχολήσει...

Μαριέλε είπε...

Τάκη,κάθε μπλόγκ έχει και..τόν ίσκιο του..
Αυτό το μπλόγκ μού βγάζει περίεργες ιστορίες..τι σοι deja vu ειναι αυτό δέν ξέρω.
Θα σου πώ πώς έχασα τήν καλύτερη μου φίλη.
Τήν περίμενα γιά καφε στο Φίλιον.
Πρίν έρθει ,πέρασε μία ηλικιωμένη γυναίκα πού μας πουλούσε ρίγανη.
Ηταν απίστευτα κουρασμένη..
Μού ζήτησε να καθησει και τής είπα βεβαιως..τήν κέρασα ότι μού ζήτησε..κουβεντιάσαμε γιά τον γιο της και γιά τα τραγικά του προβλήματα γιά λιγο...
Οταν ήρθε η..αγωνίστρια αριστερή φίλη μου ,εγινε έξω φρενών..
Μα επιτέλους,δεν κατάλαβα ότι τήν έκανα ρεζίλι?
(ελα ντέ!)

Ανώνυμος είπε...

Ασε τον Στάλιν και τον Λίσενκο.Και συ που ξέρεις τι θα κανε ή τι κάνει τώρα;Και καλά κι αν έχει πάρει άστεγο γιατί να το ανακοινώσει;Ειπαμε η αλληλοβοήθεια και η ευεργεσία δεν είναι αρετές η΄οτι δήποτε άλλο προς ανακοίνωση.Αντίθετα εσύ και οι όμοιοι σου είστε σε συντεταγμένη υπηρεσία.Οτι πει το αφεντικό.Εδώ και 3 μέρες δεν έχεις πει κάτι γι αυτό...Ας μην επεκτείνει το μέγαρο μουσικής μέχρι την ομόνοια κι ας δω΄σει τα φράγκα για να γίνει κανά ίδρυμα ή κάτι παρεμφερές.΄Βάλε κανένα άλλο θέμα γιατί νομίζω ότι εδώ δεν σώζεσαι πουλώντας πνεύμα,γνώσεις και συστήνοντας βιβλία.Αν θες μπορείς να αναφερθείς στους Τσάμηδες οι οποίοι διαδήλωναν για τα δικαιώματά τους και τις περιουσίες τους.Και καλά αυτοί έχουν το δικαίωμα -τώρα γιατί κράταγαν αγγλικές και αμερικάνικες σημαίες μόνο οι ινστρούχτορές τους το ξέρουν και οι εδώ υπερασπιστές των διεκδικήσεών τους- είναι σωστό να καταστρέφουν τάφους και να πετάνε τα κόκκαλά επειδή έτυχε οι νεκροί να ναι έλληνες στρατιώτες;Ωπ νάτος ο χαρακτηρισμός....Με εκείνον τον ποντιόφονο φοιτητή της παντείου τι γίνεται;Ντάξει δημοκράτες μην βαράτε δεν θα κάνω ξανά εθνικιστική προπαγάνδα.΄Αραγες ποια να ναι η διαφορά μεταξύ πατριωτισμού και εθνικισμού;Υπάρχει;Για να δουμε

Μαριέλε είπε...

Ανώνυμε,τωρα βρηκα την ωρα να διαβασω τον διαλογο ,και σού απαντω.
Μιλας για λαλιστατους που μπορει να δουλευουν στον ΔΟΛ.
Λοιπόν,άκου,είναι μία μυστική συμφωνία στήν οποία παίρνουμε μέρος ο κύριος Καμπύλης,ο κύριος Μητσός και εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι πολύ μάς πονάει πού πληρωνόμαστε σε σκληρό νόμισμα αλλά το ξεπεράσαμε!
Στή συμφωνία πάιρνει μέρος καί κάποια μυστική παλαιστινιακή οργάνωση .Θα μαζέψουμε χρήματα καί θα τα δώσουμε στόν Ζιγκμουντ Μπάουμαν γιά τα περαιτέρω.
Είναι συνθηματικό το ''ρευστή αγάπη".
Τήν όλη διαδικασία σε πληροφορώ,βιντεοσκοπεί ο Στήβεν Σπήλμπεργκ.
Ε,αυτα,όλα τα είπα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο δημοσιογράφος κρύβεται πίσω απο το φουστανάκι σου.΄Αυτά έχεις να πεις μόνο;΄Αντε για κανά ποτάκι-καφεδάκι στο φίλιον να κάνεις καμιά κουβέντα με αυτούς που συμφωνούν εκ των προτέρων με τις απόψεις σου.Απ όσα έγραψα έμεινες στο λαλίστατους ε;δεν παίζεστε μερικοί/ες

Μαριέλε είπε...

Απάντησα όσο με αφορά.
Στο Φίλιον δεν πάω πιά γιατί εκεί παίχτηκε αλλη μυστικη συμφωνία με την αλβανική μαφία και τον κύριο Καπλάνι.
Οσο με αφορά απάντησα.
Ας συνεχισουν άλλοι..

issavrus είπε...

Τα εισαγωγικα τα εβαλα στο "μη κυβερνητικες οργανωσεις". Εσυ φιλε της συντεχνιας των "ενημερωτων" τα εβαλες αλλου. Τουλαχιστον κρατηστε τα προσχηματα χωρις να προσπαθητε να μας περνατε εμας την "πλεμπα" εκτος απο μαλακες και αννοους οτι οι δηθεν μη κυβερνητικες οργανωσεις στην ουσια δεν ελεγχονται απολυτα απο τα αφεντικα σου - δεξια και αριστερα-. Η "φιλανθρωπια" των πλουσιων ειναι το παιχνιδι που τους αποφερει εκπτωσεις στην φορολογικη τους δηλωση. Εσυ φιλε της συντεχνιας του τυπου δεν εισαι τιποτα παραπανω απο το πιονι που κανει την κινηση -παντα ενα τετραγωνο- την κινηση της "ευσπλαχνιας" την οποια τα αφεντικα σου εξαργυρωνουν με μεγαλοσταυρους του ταγματος του σωτηρα και αλλα παρασημα απο την Ελληνικο??? κρατος. Στην ουσια φιλε μου τρια πουλακια καθονταν και παιζανε μπιριμπα. Εσυ κανεις την δουλιτσα σου και καλα κανεις και αυτοι την δικη τους. " ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΜΟΙΩΔΗΣ ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΑΠΟ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ" ( Βολφ Μπιρμαν και αυτος πουληθηκε ομως, οπως ολοι μας)

Καμπύλης Τάκης είπε...

Μαριέλε τι να κάνουμε...
Ισαυρε αν θές σοβαρη απάντηση κάνε σοβαρή ερώτηση.Με στοιχεία.Πές μας λοιπόν ποιά ειναι τα κέρδη και ποιών "μη κυβερνητικών οργανώσεων".Κι εσυ "ανωνυμε" κάνε μου τη χάρη να λαϊκίζεις λιγότερο και να εισαι περισσότερο ευγενής.Αν δεν μπορείς , δεν πειράζει...Ουτως ή αλλως δεν λές τίποτα.Ειτε βριζοντας ειτε οχι...

issavrus είπε...

Αγαπητε φιλε της συντεχνιας των "ενημερωτων", επειδη λοιπον κανεις πως δεν καταλαβαινεις -φυσικο ειναι- και επειδη την οποια εκφραση γνωμης αντιθετης απο την "κοινη" γραμμη της συντεχνιας την εξωστρακιζετε σε παραπεμπω στον καταστατικο χαρτη του οργανισμου ενωμενων εθνων και σε διακρατικες συμφωνιες για ολα περιπου τα θεματα που πραγματευονται και δραστηριοποιουνται οι "μη κυβερνητικες οργανωσεις" και μετα κανε και μια ερευνα για την χρηματοδοτηση των οργανωσεων αυτων απο τις μεγαλες πολυεθνικες -οχι ολων αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο των 25000 που υπαρχουν στον κοσμο- και πες στο ποπολο τα συμπερασματα που θα προκυψουν απο την διαφορα μεταξυ αμμεσης φορολογησης και της διαφορας των ποσων που προκυπτουν απο την "φιλανθρωπικη" χρηματοδοτηση. Θα εκπλαγεις αν το ψαξεις και θα δεις οτι μιλαμε για δισ δολλαρια διαφορες. Σε ευχαριστω για την προσοχη σου και την ειρωνια στην απαντηση σου. no problem amigo.

Καμπύλης Τάκης είπε...

Υπεκφυγές.Γιατι δεν μας λές γι αυτη τη μελέτη;
Αναφέρει και την "Κλίμακα" και τον πλουτισμό της απο κονδυλια για τους άστεγους;
Γιατι σε λίγο θα κληθούμε να πιστεψουμε οτι υπάρχουν αφθονα κονδυλια για την κοινωνική πρόνοια(το καλο μας κράτος) που ομως δεν φθάνουν στον προορισμό τους(τα τρωνε οι κακές μη κυβενρητικές).
Προφανως -για να τελειώνουμε- υπάρχει διαφθορά.Αλλα ειτε εχει ονοματεπώνυμο ειτε η επίκκλησή της χωρίς στοιχεία ειναι φθηνός λαϊκισμός.Αν το καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

Ναι για την ευγένεια μπορεί να μην έχεις κι άδικο.Συμπάθα με.Αλλά είναι πολύ εύκολο να βαφτίζεις λαικισμό όλο αυτό το σκάνδαλο και τις χρηματοδοτήσεις του παρασιτικού κυκλώματος.Κανένα ρεπορταζάκι θα παίξει για το χρηματιστήριο;Αργά η γρήγορα τα προβλήματα με τους μετανάστες θα λυθούν ή θα οξυνθούν περισσότερο..μάλλον το δεύτερο.Τώρα αν παίξουν κι αυτοί στο χρηματιστήριο της ισχυρής ελλάδας και του μακέτου θα τα χάσουν κι αυτοί όπως τα ντόπια κουτορνίθια και τα παράγματα θα χειροτερέψουν κατά πολύ.Φυσικά δεν περιμένω να ασχοληθείς με το θέμα ούτε εσύ ούτε κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σου.Αλλά μετά μην αναρωτιέστε γιατι ο κόσμος δεν διαβάζει εφημερίδα.Να διαβάσει τι;Για τα σκάνδαλα που βρωμάνε και και και .Γιατί εγω΄που διαβάζω τις στήλες για τα εσωτερικά τι καταλαβαίνω;Οτι θα μπουν στην μπουζού οι υπεύθυνοι της σφαγής;Για να γίνουμε ευρωπαική χω΄ρα δεν αρκεί ο σεβασμός στον ξένο και στον μειονοτικό...Θέλει να γεμίσει ο κορυδαλλός απο τους κλέφτες και απο τους δολοφόνους του κοσμάκη.εγινε κανένα ρεπορτάζ για τις αυτοκτονίες λόγω χρηματιστηρίου;αποδόθηκαν ευθύνες;Λαικισμός ε;Αντε συνέχισε να γράφεις για λαιτ μεταμοντέρνα θέματα, ετσι για να παλεύετε για αντικειμενική ενημέρωση και πράσινα φαριά.Και τώρα ας γυρίσουμε πλευρό και ας ονειρευτούμε εναν κόσμο πολυπολυτισμικό που οι ιθαγενείς και οι μέτοικοι όταν δεν θα σφάζονται μεταξύ τους θα δουλευόυν για 1 ξεροκόμματο που θα τους πετάν οι ντόπιες μεγάλες εταιρείες και οι 10νταβάδες του μπαιρακταρομάχου.Καλή μας νύχτα και κακό μας ξημέρωμα.
Ο Λαικιστής

Ανώνυμος είπε...

Εεεεπ που πας;Ετσι μ εναν χαρακτηρισμό τελειώσαμε;φθηνός λαικισμός ,ρατσισμός ,εθνικισμός κτλ.ωραίοοι είστε σεις.να σου πω επειδη΄πιάνει το χέρι μου να περάσω απο τα γραφεία να γίνω και γω δημοσιογράφος;Υπόσχομαι να γράφω μόνο για τους κακού΄ς έλληνες ρατσιστες,ακροδεξιούς ,φασίστες,ιμπεριαλιστές.Υπάρχει και ανεργία βλέπεις.

Καμπύλης Τάκης είπε...

Προς ανωνυμο(1):κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή οντως δεν καταλαβαίνεις;Μηπως εγω δεν καταλαβαίνω;Σε τι σε πείραξε το αρθρο για τους άστεγους;Δεν επρεπε να γραφτερί;επρεπε να γραφτεί αλλιώς;Βοήθησέ με.(Αν εχεις στοιχεία για αυτοκτονιες στο χρηματιστήριο στειλτα μου ή καθοδήγησέ με και θα το γράψω.Αν εχει επίσης κάποια άλλη παραγγελιά να την κουβεντιάσουμε...
Προς ανωνυμο(2):Αν εχει καμμια συγγένεια με τον λαμπράκη θα βοηθήσει. (Εγω δεν εχω αλλά υπέγραψα πως θα γράφω οτι μου ζητάει).

issavrus είπε...

Με ρουμπωσες φιλε bravissimo!!!
H διαφορα λοιπον αμμεσης φορολογησης και μεσω ιδρυματων που κουμανταρουν τις μεγαλες εταιρειες-οσες ειναι σε τετοια νομικη φορμα- ειναι της ταξεως του 75%. Αυτο αρχοντα λογοθετη λοιπον ειναι με διαφορες λοβιτουρες νομιμη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ σε βαρος της κοινωνικης ισοτητας που επιτασσουν τα συνταγματα και οι καταστατικοι χαρτες. Αντι τα χρηματα απο την αμμεση φορολογια να δαπανωνται για το κοινωνικο οφελος, περνουν μεσα απο τοσα πολλα "φιλτρα" που αυτα που καταληγουν για κοινωνικη πολιτικη ειναι ψιχουλα. Το οτι δεν καταλαβαινεις ειναι το χαρακτηριστικο των ανθρωπων που εχοντας μπει στην λογικη των πολιτικα "ορθα σκεπτωμενων" απορριπτεις καθε αλλη ερμηνεια - εστω και προς συζητηση-.
Ισαυρους εφα.-

Καμπύλης Τάκης είπε...

Γινονται τέτοια ε;
Κανένα παράδειγμα;Ετσι για να βλέπουμε τη συνομωσία των πλουσίων.δηλαδή ο Κατσαδωρος(πένης ψυχίατρος)διευθυντης της Κλίμακας εχει βγάλει χοντρά φράγκα;
Εστω ενα αλλο παράδειγμα.Για τις φοροαπαλλαγες στο "χαμογελο του παιδιού" ή
της greenpeace;Παραδειγματα Ισαυρε ,οχι φτηνη θεωρία...Οχι τι (θεωρείς οτι)μπορεί να γινει-και τρίτος παγκοσμιος μπορεί να γινει με τα πυρηνικά του Ιράν...
Ισως το αφησουμε καλύτερα;
Ακου Ισαυρε για να τελειώνουμε:Υπάρχει μια αρχη:Αν εκτίθεσαι δημοσίως (εστω και ως Ισαυρος) φροντισε να τεκμηριωνεις αυτά που λές.Διαφορετικά υπάρχει ο κινδυνος να μην λές.Βεβαίως υπάρχουν τρανταχτά παραδειγματα για το αντίθετο.Οπως αυτο του Τριανταφυλλοπουλου.Διάλεξε...

Καμπύλης Τάκης είπε...

Μαριέλε το ειδα το "ρευστη αγάπη" και το πήρα μαζί μου-φευγω αυριο για ενα συνέδριο στην Πόλη.Οι "νεόπτωχοι" ειναι νομίζω μακράν το καλύτερό του.Ισως και ο "πολιτισμός".

issavrus είπε...

Δεν προκειται να με ενοχλησεις με την ειρωνεια σου και βεβαια δεν σου την επιστρεφω γιατι οι "κολλημενοι" εγκεφαλοι οπως ο δικος σου απλως αναπαραγουν την την φωνη του κυριου τους. Λυπαμαι γιατι σαν νεος ανθρωπος περιμενα απο τα γραφομενα σου που υποτιθεται οτι αναπαραγουν την σκεψη σου σε γραφη, αυτη η σκεψη θα ηταν ελευθερη. Οι ερωτησεις ειναι συγκεκριμενες, οι απαντησεις σου ειναι προιον πληρους συγχησεως. Αγαπητε μου δεν ειναι δικο σου το φταιξιμο αν εμεινες απλως ενα ταλεντο σαν τοσα και τοσα που περασαν και χαθηκαν. Ειλικρινα σε καταλαβαινω!. Καποτε μεγαλωνοντας σαν υπακουο ανθρωπακι και εσυ θα βρεις την θεση που σου αξιζει σαν ανταποκριτης-απεσταλμενος -μονιμος ελπιζω γιατι ειναι και καλυτερα τα λεφτα- σε καποια απο τις μεγαλες Ευρωπαικες πρωτευουσες η στην πρωτευουσα της μεγαλης υπερατλαντικης Δημοκρατιας που ειναι και το ονειρο των περισσοτερων απο εσας. Για να το καταφερεις ομως αυτο αγαπητεφιλε πρωτα πρεπει να δωσεις εξετασεις πολιτικης ορθοτητας. Και η πολιτικη ορθοτητα ειναι πλεον στην συγχρονη κοινωνια της παγκοσμιοποιησης ο πληρης διαχωρισμος τηςαυτοβουλης σκεψης και του αυτονοητου απο το τι ειναι πολιτικα αποδεκτο απο την ταξη που με νυχια και με δοντια πασχιζεις να γινεις πληρες απο αντεπιστελων μελος που εισαι τωρα. Για να το καταφερεις ομως αυτο πρεπει να περασεις απο ολα τα σταδια του καθαρμου της σκεψης σου. Θα ηταν προτιμωτερο -ζητα το στο συνιστω- να σου κανουν λοβοτομη να ξεμπερδευεις μια και καλη -γιατι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο- εξοικωνομωντας και χρονο στην πορεια σου προς την επαγγελματικη καταξιωση. Ειλικρινα δεν σε αδικω γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε συγκεκριμενες ερωτησεις πρεπει να δινεις συγκεκριμενες απαντησεις. Τωρα αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις μια ερωτηση οικονομικης -πολιτικης φυσεως για το αν φιλτραρονται τα κερδη των μεγαλων εταιρειων μεσα απο την λεγομενες φιλανθρωπικες δραστηριοτητες και αυτο γινεται οχι για τον πασχοντα συνανθρωπο αλλα για να μεγιστοποιηθουν τα κερδη μεσα απο νομιμες? διαδικασιες ενω σαν αμμεση φορολογηση θα μπορουσαν -γιατι αυτο ειναι το πνευμα της λεξεως φορος- να ανακουφισουν κατω απο την αμμεση εποπτεια του κρατους τους πασχοντες συνανθρωπους μας, εσυ μου κανεις προσωπικη επιθεση λεγοντας ουτε λιγο ουτε πολυ οτι απαξιωνω τους καθ'ολα σεβαστους συμπολιτες που αναφερεις, κατι που δεν συμβαινει βεβαια γιατι δεν ηταν αυτος ο λογος που ανακατευτηκα στην συζητηση αυτη. Λαθος μου γιατι νομιζα οτι τουλαχιστον στην μπλογκοσφαιρα ορισμενοι απο εσας -καθ'ολα σεβαστοι κατα τα αλλα- θα αφηνατε τον εαυτο σας ελευθερο σε ιδεες και σκεψεις που κακα τα ψεμματα δεν μπορειτε να εκφρασετε μεσα απο τις στηλες που αρθογραφειτε. Σε ευχαριστω αγαπητε που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις. Μην το θεωρεις ομως αυτο δημοκρατικο διαλογο απο την μερια σου, αλλωστε και ο Goebels "ενημερωση και διαλογο" εκανε γιατι και αυτος δημοσιογραφος δηλωνε. Και μην βιαστεις να πεις οτι σε συγκρινω με αυτον ουτε κατα διανοια. Προσπαθω ομως να σου δωσω να καταλαβεις ποσο επικινδυνη ειναι η απολυτη ταυτηση της σκεψης με τον φοβο και την αγωνια της καριερας. Χαραρωσε εχεις δυνατοτητες μπορει και να μην παρακολουθει η εργοδοσια τα γραφομενα σου απο τα γραφεια του ιδρυματος. Λιγο ρισκο δεν βλαπτει, σκεψου να εχουν δικαιο οι αλλοι? ΧΑΙΡΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα αν αναφέρεσαι σε μένα ως ανώνυμο 1 σε πληροφορω΄ότιτι άρθρο δεν με πείραξε ίσα ίσα σου έδωσα συγχαρητη΄ρια.τώρα αυτό που με πειράζει είναι η υποκρισία.Και να σου πω για αυτοκτονίες θα πας να ψάξεις καλοκαιριάτικα.Επειδη΄πολύ τράβηξε αυτό και έχω και δουλειές μάθε ότι ούτε αντικειμενικός είσαι όυτε δημοσιογραφείς.Προπαγανδίζεις.
Αντε καλό ταξίδι.Ελπίζω να μην χαρακτηρίσεις το συνέδριο εθνικιστικό και προάγον τον μεγαλοιδεαατισμό και προπάντον μην μπεις σε συγκρίσεις με την δικιά τους μεινότητα στην θράκη γιατί τότε θα είσαι πολύ μα πολύ υποκειμενικός.Αντε γεια.

Μαριέλε είπε...

Τάκη,κι εγώ σε διακοπές είμαι.
Ευχαριστώ γιά τίς αναφορές γιατί εγώ μόνο αυτό έχω διαβάσει και το βρήκα τέλειο!
Θα κοιτάξω και τα άλλα!
Καλό ταξίδι.
Νασαι καλά!

Μαριέλε είπε...

Τάκη,ξέρεις τι θυμήθηκα?(αντε πάλι!)..την έκθεση art brut ,στήν άλλη όχθη,γιατί μού μοιάζει η πιό αληθινή και καθόλου δήθεν λύση,γι αυτό..
Αν ..αεροβατώ..ε,προσγειώστε με!

bouuu είπε...

Προσπάθησε να ψάξεις και τη σκοτεινή πλευρά των ΜΚΟ.
Αξιόλογες όσες αγωνίζονται με πενιχρά μέσα για να προσφέρουν, αλλά υπάρχουν και άλλες που πρέπει να ονομάζονται Μ(ε) Κ(ονδύλια) Ο(ργανώσεις).
Και μάλιστα κονδύλια για φρουφρού και αρώματα.
Η φιλανθρωπία βλέπεις πουλάει.
Και φυσικά είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ του κερατά...
Εδώ πήγαν να βγάλουν και πρωθυπουργό απ' ευθείας από το ΥΠΕΞ....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ψάξουν για τις σκοτεινές ΜΚΟ.Εχεις να του πεις τίποτα για έλληνες εθνικιστές φασίστες και τέτιοι είδους θέματα.Αυτά είναι πιασάρικα.Μην χάσουν και τις δουλειές τους οι άνθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Zwntas sto londino ta telautaia 3 xronia ..exw varethei na vlepw epi plhrwmi ''ethelontes'' sta pezodromia na kanoun 'agwna' prokeimenou na apospasoun lefta(estw 5 lires to mhna bre aderfe!!) apo ton aplo gemato enoxes,adah kata ta alla, pseutoeuaisthito kai kontofthalmo agglo-londrezo-indo-kinezo-aravo-pakistanomulticulti ktl ktl akolouthwntas epistimonikes methodous prokeimenou na apospasoun ton ovolo tou kathena ...(oso de auxanontai se arithmo kai o kosmos apla tous prosperna toso kai pio epistimonike stha ginontai oi methodoi upothetw)

Oi stoxoi tis kathe organwshs apo tufla skulia mexri anhmpora paidia pou pasxoun apo to sundromo X ..(tin idia stigmi to UK einai mplegmeno se makroxronio polemo~)...h kathe organwsi diathetei omada marketing kai prowthei to proion(pono kapoiou) me tropo tetoio wste apo ti mia na exei arketa lefta na voithisei tous ftwxous talaipwrous kai apo tin alli na plhrwsei tous 'agwnistes' alla kai na epektathei ...

tuxainei na menw akribws dipla apo ta grafeia tis amnesty international kai apla thelw na pw oti menw ekthambos apo tin poluteleia kai to stul..

De xerw giati alla de me peithei katholou olh auth h katastash ,,
Panw apo ola de thelw na dextw oti autos einai monodromos..

Euthuni twn politwn einai na exoune gnwsi kai na diekdikoun auto pou thewroun ws swsto mesw twn diadikasiwn kai tis kubernhshs pou eklegoun kai elegxoun (leme twra) ...

H filanthrwpia einai kati authormito kai phgaio ...den einai marketing ,,,

Poso tha exeutelistoun akoma oi anagkes oi adunamies twn anthrwpwn?

Yiannis apo BrickLane

Ανώνυμος είπε...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it reset printer cmd Teens in sexy bikinis Wool area rugs 10x13 Amateur sex couples pictures groupsex xxx clips http://www.where-to-buy-vardenafil.info brasilian swimsuits men Buy fenfluramine phentermine Information on laser eye surgery antwerp Sent from my blackberry wireless handheld hair loss product hp inkjet cartridges uk pilates studio new york city Tadalafil genetico in farmacia Dodge dealer washington state Tight anals website Imitrex dosages Meridia 2bweight 2bloss

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! »