Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009

Ο,τι μένει από τη λάσπη

Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τον νόμο. Και θυμάμαι ότι τον ψάχναμε (μετά τη δίωξη Πλεύρη με τον αντιρατσιστικό νόμο 929/79) στο site του Δικηγορικού Συλλόγου». Αυτή την απάντηση έδωσε ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης (και νωρίτερα ο πατέρας του Κ. Πλεύρης) στην ερώτηση του εφέτη αν «γνώριζε τον νόμο όταν συνέγραφε το βιβλίο».

Βέβαια αν κάποιος είχε το κουράγιο να διαβάσει τις 1.400 σελίδες μίσους του βιβλίου του Πλεύρη («Εβραίοι, όλη η αλήθεια») θα ήξερε ότι σε δύο σελίδες έχει συμπεριληφθεί το πλήρες κείμενο του νόμου! Πατέρας και γιος είπαν ψέματα στο δικαστήριο. Αλλά αυτό δεν αναδείχθηκε.

Ευτυχώς (;), μετά την αθώωση Πλεύρη, αναδείχθηκε (κυρίως στο εξωτερικό) το σκοτεινό πρόσωπο του αντισημιτισμού στη χώρα μας. Ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά. Με δεκάδες άρθρα και ανακοινώσεις σε μεγάλες εφημερίδες. Και με προσφυγή κατά της χώρας μας στον ΟΑΣΕ, όπου προεδρεύει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Ολόκληρο το άρθρο εδώ

7 σχόλια:

airgood@gmail.com είπε...

Παράξενη η ερώτηση του εφέτη,"άν εγνώριζε τον νόμο", διότι άγνοια νόμου δε λογίζεται ως τεκμήριο αθωότητος.
Σε ποιούς απευθυνόταν άραγε ο Εφέτης;
Εδώ στη χώρα ευδοκιμεί η φιλευσπλαχνία εν γένει, υπέρ Παλαιστινίων, κατά Αντισιωνιστών κλπ., δια της τεθλασμένης οδού αναζητείται ματαίως ταυτότης!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τον νόμο. Και θυμάμαι ότι τον ψάχναμε (μετά τη δίωξη Πλεύρη με τον αντιρατσιστικό νόμο 929/79) στο site του Δικηγορικού Συλλόγου». Αυτή την απάντηση έδωσε ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης (και νωρίτερα ο πατέρας του Κ. Πλεύρης) στην ερώτηση του εφέτη αν «γνώριζε τον νόμο όταν συνέγραφε το βιβλίο».

Δε βαζει μυαλο ο Θανουλης, συνεχιζει να αναζητα πληροφοριες και να ενημερωνετε απο το internet

Ανώνυμος είπε...

Τακό, ας τον τρελό στην τρέλα του. (Και τη δικαιοσύνη επίσης). Έτσι και αλλιώς το βιβλίο του Πλεύρη δε διαβάζεται. 1400 σελίδες αντισημιτικής υστερίας και ψυχωτικών εκρήξεων. Και να το ανοίξεις -- λίγο νιονό να έχεις -- δεν κινδυνεύεις από… Πλευρ(ή)τιδα.

Κώστας Πλεύρης: “Νίκησα τον εβραιοσιωνισμό” !!! είπε...

Αφιερωμένο στο blog ''Λες Μαλακίες" kai sto ... the Bloopers team

Η αθώωση του Κώστα Πλεύρη στη δίκη του για το βιβλίο του, αποτελεί αναμφισβήτητα μια απόφαση-σταθμό στα δικαστικά χρονικά της χώρας μας. Ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας, έχει κάθε λόγο να επιχαίρει, αλλά και να ετοιμάζεται για νέους αγώνες. Στον απόηχο της δίκης, μίλησε στον "Ελεύθερο Κόσμο".

συνέντευξη στο Δημήτρη Ζαφειρόπουλο

Πώς αισθάνεσθε κ. Πλεύρη μετά την αθώωση σας;

Φυσικά αισθάνομαι ευτυχής, διότι ενίκησα τον εβραιοσιωνισμό, τους ανθρώπους που τον υπηρετούν και απεκάλυψα την αλήθειαν δια τα σχέδια και τας πράξεις του. Αυτά επόνεσαν τους Εβραίους πολύ αν και ο κόσμος λίγο πολύ τους ξέρει.

Πώς κρίνετε την απόφαση;

Η απόφασις του Πενταμελούς Εφετείου έχει ιδιαιτέρα σημασία, επειδή απέδειξε ότι υπάρχουν δικασταί, που τιμούν το λειτούργημά των και δεν τρομοκρατούνται. Όσον αφορά στην ίδια την απόφασι αυτή επεβεβαίωσε, ότι η ελευθερία της γνώμης και της επιστημονικής ερεύνης υπερισχύει σκοπιμοτήτων.

Προσέξατε τις διαμαρτυρίες των Εβραίων;

Βεβαίως και τας επερίμενα. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με όσα ανεκοίνωσε κατά της Δικαιοσύνης έδειξε, ότι δεν την σέβεται, όπως ώφειλε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Πώς σχολιάζετε τις αντιδράσεις της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και του Δημητρά;

Σας παρακαλώ δεν ασχολούμαι με αυτούς.

Κι' όσον αφορά στους Εβραίους που κατέθεσαν εναντίον σας τι λέγετε;

Οι άνθρωποι υποστηρίζουν την θρησκεία τους και την Φυλή τους. Καλά κάνουν. Είναι δικαίωμά τους. Όπως είναι δικαίωμά μου να υποστηρίζω κι' εγώ την Φυλή μου και την θρησκεία μου. Εκείνο στο οποίο τους κατηγορώ είναι, ότι αρνούνται τον διάλογο, προφανώς διότι φοβούνται την αλήθεια. Στην αναστάτωσίν των οι Εβραίοι έβαλαν το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συμβούλιον να στείλη επιστολή στον πρωθυπουργό εναντίον μου.

Διάλογο πάνω σε ποιό θέμα;

Κατ' αρχήν στο θέμα της θρησκείας τους, πού τόσο το Ταλμούδ όσο και η Παλαιά Διαθήκη τους διδάσκουν, ότι είναι ο «εκλεκτός λαός» που τον διάλεξε ο Θεός τους Ιεχωβά δια να κυριαρχήσουν εις ολόκληρον τον κόσμον και όλα τα έθνη θα υποταχθούν στους Εβραίους. Τους ερωτώ, ακόμη και με εξώδικα και δεν μου απαντούν.

Τους ρωτήσατε και στο δικαστήριο;

Μάλιστα. Στο δικαστήρο κατέθεσα μια συνέντευξι ενός ραβίνου, που παρευρίσκετο στο ακροατήριο, όπου εδήλωνε ότι είναι ο «εκλεκτός λαός» και τα λοιπά. Ο ραβίνος δεν ξαναήλθε στην δίκη, αλλά η συνέντευξίς του με εξυπηρέτησε. Τον ευχαριστώ.

Οι δικαστές πώς σας φάνηκαν;

Όλοι οι δικασταί υπήρξαν αμερόληπτοι και η κα Πρόεδρος με ευστόχους ερωτήσεις επεσήμανε την αλήθεια. Η δε κα Εισαγγελεύς έκανε μνημειώδη πρότασι απαλλαγής μου.

Πώς ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα της δίκης;

Στην πρώτη κατηγορία που ήτο πρόκληση εις βία, απηλλάγην με ψήφους 5-0 και στην δευτέρα που ήτο εξυβρισις των Εβραίων, απηλλάγην 4-1. Ο μειοψηφήσας κ. Εφέτης εζήτησε την ενοχή μου, μόνον δια τρεις χαρακτηρισμούς, που περιέχονται στο βιβλίον μου.

Περιμένατε να δικαιωθήτε;

Το ήθελα, διότι έχω δίκαιον. Αλλά δια να το εύρης πρέπει να σε δικάσουν σωστοί δικασταί. Εδώ υπήρξα τυχερός. Οι δικασταί με την απόφασίν των κάποτε θα επαίρωνται, επειδή η απόφασίς των είναι ιστορικής σημασίας.

Γιατί το λέτε αυτό;

Διότι δια πρώτην φοράν στην μεταπολεμικήν Ευρώπην ηττήθη δικαστικώς ο εβραιοσιωνισμός. Παντού νομικώς κάνουν ό,τι θέλουν. Εδώ όχι. Υπ' αυτήν την έννοιαν, η απόφασις είναι ιστορική και εθνικής σημασίας, επειδή έχει αντίκτυπον στην Ελλάδα. Θα το ιδήτε.

Πράγματι ασχολήθηκαν διεθνή μέσα ενημερώσεως. Κι' εδώ έγραψαν σχετικά όλαι αι εφημερίδες.

Πώς είδατε τα δημοσιεύματα;

Απλώς ανέφεραν την αθώωσίν μου δίχως σχόλια. Δεν πειράζει. Το σπουδαίον είναι ότι με την δίκη απεδείχθη η αδυναμία των Εβραίων, που παριστάνουν τον πανίσχυρο.

Αδυναμία; Πού ειδικότερα;

Πρώτον οι θρησκευόμενοι Εβραίοι είχαν μάρτυρας υπερασπίσεως αθέους. Εκπεσμός. Δεύτερον, δεν διέψευσαν ούτε ένα, μα ούτε ένα σημείο του βιβλίου μου. Δεν είπαν π.χ. ότι εδώ ή εκεί γράφω ψεύδη. Τρίτον δεν έδωσαν απαντήσεις στα αδυσώπητα ερωτήματά μου π.χ. δια την στάσιν των Εβραίων κατά την Τουρκοκρατίαν, το 1912-13 την Μικρασιατικήν εκστρατείαν κ.τ.λ. Ούτε ένα τονίζω σημείο από το βιβλίον μου διέψευσαν. Έγραφα λοιπόν αληθείας. Επομένως πώς να καταδικασθώ; Και πώς να καταδικασθώ αφού οι δικασταί ήσαν έντιμοι και γενναίοι; Στην δίκη οι Εβραίοι τα είχαν χαμένα. Σκεφθήτε ότι ο Πρόεδρος του ΚΙΣ είπε, ότι τον Χριστό τον εσταύρωσαν όχι οι Εβραίοι, αλλά οι Ρωμαίοι! Έτσι εμάθαμε, ότι εκείνοι που εζήτησαν αντι του Ιησού να ελευθερωθή ο Βαραβάς ήσαν....Ρωμαίοι.

Με το Ταλμούδ τι έγινε;

Εγέλασε και το «παρδαλό κατσίκι» διότι όλοι οι Εβραίοι ισχυρίζοντο, ότι δεν εγνώριζαν το Ταλμούδ. Εγώ προσεκόμισα ανθολόγιον που είχαν εκδώσει.

Ο κόσμος σας συμπαραστάθηκε;

Πολύ. Ιδίως οι ανώνυμοι Έλληνες. Οι αυτοαποκαλούμενοι ναζιστές απουσίασαν. Ίσως να ελυπήθησαν που ενίκησα τους Εβραίους. Ευτυχώς δεν ήλθαν στην δίκη, διότι έτσι απεφεύχθησαν ευτράπελα και διότι έφερα μόνος μου, μαζί με εσάς κύριε Ζαφειρόπουλε τον αγώνα στο νικηφόρο τέλος του. Ευχαριστώ τους συμπαραστάτας μου, τους μάρτυρας υπερασπίσεώς μου που δεν εδείλιασαν και του συνηγόρους κ.κ. Στανέλλο και Μπαλέρμπα, δια το σθένος και την νομικήν θεμελίωσιν των αγορεύσεών των.


Με στοχοποιούν

Διαβάσατε σχετικό άρθρο του «Ιού» στην Ελευθεροτυπία;

Ο «Ιός» είναι γνωστός και αντιλαμβάνομαι την θέσιν του. Με στοχοποιεί, στον κάθε λογής τρομοκράτη. Στο άρθρο του γράφει ότι είπα ψεύδος στον δικαστή που με ρώτησε αν εγνώριζα πριν γράψω το βιβλίο τον νόμο 927/79. Το αληθές είναι, ότι είπα πριν γράψω το βιβλίο δεν τον εγνώριζα. Όταν έγραφα το βιβλίο τον επληροφορήθην και μάλιστα τον περιέλαβα στο βιβλίον μου. Αυτά ο «Ιός» τα παρεποίησε και με συκοφαντεί, ότι τάχα κοροίδευσα το δικαστήριον. Τον προκαλώ εις δημοσίαν συζήτησιν. Αλλά δεν τολμά. Προτιμά τον μονόλογον. Επίσης ο «Ιός» βάζει στο στόμα μου, αυτά που είπε ο Κλεμανσώ. Από τας 1.400 σελίδας του βιβλίο μία-δύο φράσεις εύρον και αυτάς τας παραποιούν. Αδιαφορώ. Αν έχουν θάρρος ας δεχθούν διάλογο. Τέλος. Κατηγόρησε και τον «γιό του Πλεύρη» ο οποίος είναι εκλεγμένος βουλευτής από τον ελληνικό λαό. Είναι διδάκτωρ Νομικής, μέ μεταπτυχιακό στην Χαϊδελβέργη και στρατιωτική θητεία εις καταδρομάς. Το τι είναι ο «Ιός» δεν με απασχολεί. Αλλοίμονόν μου, αν θεωρήσω τον «Ιό» εχθρό μου.


Θέλετε κάτι να προσθέσετε;

Ναι. Επειδή οι Εβραίοι κατεφέρθησαν εναντίον της Ελληνικής Δικαιοσύνης τους γνωρίζω, ότι είμαι έτοιμος να μεταβώ στο Ισραήλ και να δικασθώ εκεί. Τους προκαλώ να φροντίσουν δια την δικάσιμον εις εβραϊκόν δικαστήριο και να μου χορηγηθή βίζα. Εγώ τολμώ. Αυτοί;
Τέλος σας πληροφορώ, ότι η απόφασις, που είναι τελεσίδικος απασχολεί ευρωπαίους νομικούς και συντόμως θα έχωμεν εξελίξεις. Το ολοκαύτωμα θα περάση από έλεγχον δια να διαπιστωθή αν αληθεύη, είτε αυτό αρέσει στους Εβραίους, είτε όχι. Ουδείς και ουδέν είναι υπεράνω ελέγχου. Αυτό επιβάλλει η λογική.

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1139:2009-04-07-09-25-34&catid=100:2008-10-17-07-36-05&Itemid=302

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook
http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
http://www.thermopilai.org/content/ilektronika-entypa

οι Εβραίοι όλη η αλήθεια - Κωνσταντίνος Πλεύρης
μέρος 1ο
http://scribd.com/doc/6355803/-1
μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245
The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

Αγωγή κατά "Ιού" από τον Πλεύρη είπε...

Κυριακή, 01 Απρίλιος 2007 11:12

Ζητάει 800.000 ευρώ που θα διαθέσει για την ανέγερση μνημείου των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους Εβραίους.
Ασχημα τα πράγματα για τον "Ιό" της "Ελευθεροτυπίας": Ο Ελληνολάτρης δικηγόρος κ. Κώστας Πλεύρης κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα αγωγή εναντίον της τετραμελούς ομάδος του "Ιού" (Δημήτρης Τρίμης, Τάσος Κωστόπουλος,η Αγγελική Ψαρρά και Δημήτρης Ψαρράς), εναντίον του διευθυντού της "Ελευθεροτυπίας" Σεραφείμ Φυντανίδη και εναντίον της "Χ.Κ. Τεγόπουλος εκδόσεις Α.Ε." που εκδίδει την εφημερίδα για παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς του δια του τύπου.
Ο κ. Πλεύρης ζητεί ως ηθική ικανοποίηση το ποσόν των 200.000 ευρώ από έναν έκαστο των αντιδίκων και βεβαιώνει ότι θα διαθέσει ολόκληρο το ποσόν που θα του επιδικάσει το Δικαστήριο για την ανέγερση μνημείου των Ελλήνων, οι οποίοι εδολοφονήθησαν από τους Εβραίους!

Τα κίνητρα των "Ιών"
Η υπόθεση αφορά σειρά προσφάτων δημοσιευμάτων του "Ιού" στην Σαββατιάτικη και Κυριακάτικη "Ελευθεροτυπία", με αφορμή το πρόσφατο πολύκροτο βιβλίο του κ. Κώστα Πλεύρη "Εβραίοι, όλη η Αλήθεια" που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και εξαντλεί ήδη την δεύτερη έκδοσή του.
Όπως αναφέρει στην αγωγή του ο κ. Πλεύρης, οι "Ιοί" τον εμφανίζουν ως Ναζιστή ή Φασίστα και το βιβλίο του ως ναζιστικό και αντισημιτικό, για τους ακόλουθους λόγους:
Α) Παρακινούνται, υπό πολιτικού μίσους εναντίον μου, διότι με τα βιβλία μου απέδειξα το παράλογο, αντεθνικό και απατηλό του εβραιοελεγχόμενου καθεστώτος, το οποίον αυτοί υποστηρίζουν.
Β) Συμφέρει στους Εβραίους να εμφανίζουν αναβίωσιν του ναζισμού στην Ευρώπην, ώστε να αποκομίζουν πολιτικά και οικονομικά οφέλη, ιδίως τα τελευταία.
Γ) Οι αντίδικοί μου επιθυμούν την προσβολήν της προσωπικότητός μου, ώστε δι' αυτού του τρόπου να με μειώσουν, ενώπιον του Ελληνικού Λαού, όπου πολιτεύομαι, δι' επανειλημμένων καθόδων μου εις εκλογάς, με το συγγραφικόν μου έργον και με τας τηλεοπτικάς μου εκπομπάς.
Δ) Ωσαύτως οι αντιδικοί μου επιδιώκουν με τα επιλήψιμα δημοσιεύματά των, πάντοτε στην "Ελευθεροτυπίαν" να με εκθέσουν στους οπαδούς μου, στο κόμμα με το οποίον προσφάτως επολιτεύθην (ΛΑΟΣ) να με εκθέσουν επίσης στην επιστημονικήν κοινότητα και στο αναγνωστικό μου κοινόν, ώστε να μη διαβάζη τα βιβλία μου, τα οποία εκ προθέσεως και εν γνώσει του ψευδούς του ισχυρισμού των τελούντες εχαρακτήρισαν ναζιστικά ή αντισημιτικά. Ενώ το ορθόν είναι, όταν καταγράφεις ιστορικήν αλήθειαν δια πρόσωπα ή ιδέας δεν κάνεις κάτι κακόν!»

Θα την πατήσουν όπως ο Ν. Κλειτσίκας!

Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Κώστας Πλεύρης θα δικαιωθεί πανηγυρικά στην πολύχρονη κόντρα του με τον "Ιό" και θα καταστήσει φτωχότερους τους συντρόφους κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το εφετείο δικαίωσε και σε δεύτερο βαθμό τον Ελληνολάτρη δικηγόρο στην διαμάχη του με τον συγγραφέα κ. Νίκο Κλειτσίκα και τον γνωστό ιστορικό εκδότη της Ελληνικής Αριστεράς κ. Αγγελο Σιδεράτο, για όσα συκοφαντικά εναντίον του κ. Πλεύρη αναφέρονται στο βιβλίο του κ. Κλειτσίκα "Το ελληνικό Φοιτητικό Κίνημα στην Ιταλία", που εξεδόθη το 2000 από τις εκδόσεις "Προσκήνιο" του κ. Σιδεράτου.
Εκεί ο κ. Πλεύρης κατηγορείται ψευδώς ότι ενεργούσε ως πράκτωρ της CIA και ότι συμμετείχε σε βομβιστικές επιθέσεις εντεταγμένες στην στρατηγική της έντασης που χαρακτήριζε τότε τον Ψυχρό Πόλεμο.
Τα Ελληνικά Δικαστήρια δικαίωσαν απολύτως τον κ. Πλεύρη: Οι συκοφάντες του πλήρωσαν μεγάλη χρηματική αποζημίωση και συγχρόνως αναγκάστηκαν να προβούν σε "δηλώσεις μετανοίας" ότι εκτιμούν τον κ. Κ. Πλεύρη και ότι όσα αναφέρονται στο βιβλίο εναντίον του οφείλονται σε εσφαλμένη πληροφόρηση και αναληθείς ιστορικές πηγές!
Υπενθυμίζουμε ότι ο "Ιός" της "Ελευθεροτυπίας" είχε σκαρώσει ολόκληρο δημοσίευμα εναντίον του ελληνολάτρη δικηγόρου, βασιζόμενος στις ψευδέστατες μαρτυρίες του βιβλίου του κ. Κλειτσίκα. Τώρα που η Ελληνική Δικαιοσύνη δικαίωσε τον κ. Πλεύρη, θα σπεύσει ο έντιμος "Ιός" να ενημερώσει τους αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" και να ζητήσει συγγνώμη;
Όπως και να χουν τα πράγματα, αν τελικά δικαιωθεί ο κ. Πλεύρης στην δικαστική του διαμάχη με τον "Ιό", εμείς οι Έλληνες πατριώτες θα ανακηρύξουμε ευεργέτες μας τον σύντροφο Δημήτρη Τρίμη, τον Κωστόπουλο, τον Ψαρρά και τα άλλα παιδιά. Διότι με τις αιματηρές οικονομίες τους τόσων ετών κοπιαστικής δημοσιογραφικής δουλειάς, θα μας φτιάξουν το Μνημείο των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους Εβραίους...

disa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛