Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2009

Aπέξω άνεση κι από μέσα...

H ανάμειξη του H. Ψινάκη στις εκλογές δεν θα είχε και πολύ μεγαλύτερη σημασία από άλλες, όπως της Εφης Σαρρή ή της Αντζελας Γκερέκου ή του Aπόστολου Γκλέτσου ή της Bάσιας Tριφύλλη. (Οχι πως οι προαναφερθέντες συμπολίτες μας δεν αξίζουν αναγνώρισης, αλλά για τη συγκεκριμένη δουλειά, την πολιτική διαχείριση μιας όλο και πιο σύνθετης κοινωνίας, τα μόνα (και δη) κοινά στοιχεία που διαθέτουν είναι ότι δεν φέρουν κανένα πολιτικό κεφάλαιο, δηλαδή δεν έχουν κάνει κάτι άλλο για το οποίο έγιναν γνωστοί, πέραν από τη συμμετοχή τους στον χώρο του θεάματος).
Ωστόσο, ανεξαρτήτως της στάσης μας απέναντι σ’ αυτήν την τάση, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι –δήθεν– είμαστε εντελώς ανυποψίαστοι.
Yπενθυμίζεται πως το δελτίο ειδήσεων του STAR είναι δεύτερο σε τηλεθέαση, ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Σάκη Pουβά και ο (μακαριστός) Aρχιεπίσκοπος την Eθνική Oμάδα Ποδοσφαίρου.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερης δεν είναι (απλως) λαϊκιστης και τυχοδιωχτης πολιτικος, είναι ενας παρίας της πολιτικης. Γιαυτο εκτος από το ότι την χρησιμποιηει για προσωπικο του οφελος, παραλληλα φροντιζει και πως θα την εξευτελισει.
Αυτό κανει (εκτος των αλλων) ο Καρατζαφερης: με την …επιλογη του Κοραντη θελει να δειξει ποσο γελοιο εναι το κρατος και οι μηχανισμοι του (ΕΥΠ κλπ),
«-Αυτοι εισαστε», τους λεει!
Και η επιλογη του Ψινακη είναι σ΄αυτή την κατευθυνση, το δηλωσε απεριφραστα αλλωστε: «-Θελω να δειξω ότι η πολιτικη δεν είναι μονο για τους …σοβαροφανεις»!
Το συμπερασμα στο οποιο στοχευει είναι προφανες: «-Αφου η πολιτικη είναι μια τοσο ευτελης και γελοια υποθεση, μπορειτε να την αναθεσετε σε εμενα, θα τα καταφερω καλυτερα!».
Φυσικα και ξερει ότι το θυμικο (ενός πολύ μεγαλου κοματιου) της ελληνικης κοινωνιας στο οποιο απευθυνεται αποτελει γονιμο εδαφος για τετοιου ειδους …καλιεργειες. Αλλωστε αυτό, λιγο-πολύ, κανουν και όλα τ’αλλα κομματα (λαϊκισμο) προκειμενου ν’απευθυνθουν στη λαϊκη ψυχη.
Οπωσδηποτε όμως και το πολιτικο προσωπικο της χωρας από την πλευρα του –όταν δεν τον συναγωνιζεται σε γελοιοτητα- κανει ότι μπορει προκειμενου να τον διευκολυνει!

Ανώνυμος είπε...

Το "απέξω άνεση..." είναι από διαφήμιση εσωρούχων, την οποία σκαρφίστηκε -εύστοχα για την περίσταση- ο Καρατζαφέρης. Τις πολιτικές διαφημίσεις που βλέπουμε πιθανώς να τις έχω επίσης σκαρφιστεί ο ίδιος, μια και η αισθητική τους έχει τη σφραγίδα Καρατζαφέρη. Τελικά όλα τα κάνει αυτός ο άνθρωπος, ένας άνθρωπος-όλο το κόμμα, που λέει ο λόγος. "Συμφέρει, Καρατζαφέρη", να ένα σύνθημα που θα μπορούσε να λανασάρει ο αρχηγός...και του ταιριάζει

Ανώνυμος είπε...

προτιμοτερος απο τον καθε Τσιπρα
Γιωργακη, Παπαρηγα και Περιγελω

με τις εξυπναδιστικες παπαριες σας,
δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας.

3ο κομμα στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο ΛΑ.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

Αν αναλογιστεις ποσους ηλιθιους εχει αυτος ο τοπος, το 7% ειναι λιγο για το ΛΑΟΣ