Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

McKόσμος και ΜcMafia

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2000. Ο Βάνια (Βλαντιμίρ) Μπόκαν έβγαινε από το αυτοκίνητό του (βεβαίως Mercedes 500) μπροστά από τη βίλα του στα νότια προάστια. Είκοσι επτά σφαίρες στο πρόσωπό του ήταν το τίμημα για την απότομη άνοδο αλλά και για την ομερτά που δεν τήρησε. Ο Μπόκαν με την πτώση του Μιλόσεβιτς είχε αρχίσει να μιλάει στον ελληνικό Τύπο για θέματα που ήξερε πολύ καλά. Βλέπετε, ο Βάνια ήταν ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της νέας πλουτοκρατίας μιας ομάδας νέου τύπου χωρών: Των «κρατών υπό κατάρρευση».
Ολόκληρο το άρθρο εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μία σχέση μαζών και Ηγεμόνα η οποία σώζει απτά χειρότερα που περιγράφεις. Το επαναλαμβάνω αρκετά συχνά το χειρότερο πολίτευμα είναι αυτό χωρίς Ηγεσία καλή, μέτρια ή κακή.
Ποτέ μία ηγεσία δεν μπορεί νάναι συνολική, πάντα έχει διπολική μορφή για να δημιουργεί πεδίο έλξης. Ποτέ δεν είναι αργά αν γίνει η αρχή και η εισαγωγή των Μαc παρά ταύτα είναι μία αρχή, χωρίς εμπόριο, χωρίς αγορά ιδεών και εμπορευμάτων δεν υπάρχει Ηγεσία ούτε μάζα, αυτό το ξέρουν καλά στις θάλασσες ενώ οι χερσαίοι μετά την Οδό της Μετάξης και τον Μάρκο Πόλο έχουν υστερήσει δραματικά.

Ανώνυμος είπε...

hi5 tv,成人網站,成人遊戲,視訊聊天,色情影片,好玩遊戲區,AV女優,維克斯論壇,視訊聊天室,hi5 tv,色遊戲,史萊姆好玩遊戲,美女遊戲,免費成人影片,a383,臺灣情色網,a片,色情網站,A漫,成人論壇,免費視訊聊天,視訊美女,成人圖片,做愛,好玩遊戲區,18成人,同志色教館,情色視訊,成人影片,視訊美女,正妹,情色文學,AV女優,遊戲口袋,情色a片,視訊交友,免費遊戲,免費影片,寄情築園小遊戲,成人電影,哈啦聊天室,好玩遊戲,成人圖片,史萊姆好玩遊戲,情色遊戲,色遊戲,愛情公寓,遊戲,後宮電影,免費A片,成人網站,成人貼圖,成人影片,中部人聊天室,微風論壇,愛情小說,正妹