Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2006

Διακοπή

Οι ενστάσεις σταματούν για μερικές βδομάδες .Η αδεια ειναι μπροστά.Λιγη Πρέβεζα,πολλη Ηρακλειά(ελπίζω).Θα κανει και η μικρη τα πρωτα της μπάνια...
Καλή αντάμωση.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή ξεκούραση. Θα είμαστε κοντά. Θα ρίξω μια χαιρετούρα από απέναντι.

andy dufresne είπε...

Φεύγετε την καλύτερη εποχή.

Καλά να περάσετε.

Φιλιά στη μικρή γοργόνα.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε μη σου σκιστεί το καλσόν, μην σκοντάψεις σε καμία πετρά , μη μας πνιγείς και γενικά προσπάθησε να γυρίσεις σώος Καμπύλη. Διαφορετικά θα μας λείψεις πολύ....Ειλικρινά το λέω …. Ειλικρινά …Πίστεψέ με ….

dimitris-r είπε...

Το ότι "έχεις τη φωλιά σου κάπου εδώ κοντά" και μάλιστα στην Ηρακλειά, το έμαθα πρόσφατα από κοινό φίλο.
Το ότι υπάρχει γοργόνα στη ζωή σου το έμαθα μόλις.

Να σου ζήσει η Ηρακλειά, να τη χαίρεσαι στα χρόνια που θα 'ρθουν και να τη δεις να ...μεγαλώνει όπως επιθυμείς!

Και η γοργόνα να σου ζήσει, να σε χαίρεται τα χρόνια που θα 'ρθουν και να σε δει να μεγαλώνεις όπως επιθυμεί!

Αυτά από έναν πατέρα νεράιδας (Γιαλούδας για την ακρίβεια), δυο μακροβούτια μακρυά απ' τη φωλιά σου η φωλιά του, που τώρα μόλις κατάλαβε τί σε κρατάει μακρυά απ' το δικό μας νησί.
Εμ πώς αλλιώς!
Καλές βουτιές...

Ανώνυμος είπε...

Το φασιστικό Τουρκικό κράτος έκανε πάλι το θαύμα του.Μπήκαν στο κτίριο του συλλόγου αποφοίτων ζωγραφείου και απ όλη την σερμαγιά έκλεψαν μόνο τον σκληρό δίσκο οπου ήταν καταχωρημένα τα ονόματα των συνέδρων,εθελοντ'ων,μονίμων κατοίκων και τα συμπεράσματα του συνεδρίου.Δηλαδή πόσο άλλο να απειλήσουν αυτό το φασισιστικό κράτος 5000 ψυχές έλεος πια.Ετσι για να δούμε τι εστί τουρκικό κράτος....αντε και καλές βουτιές

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Καμπύλη γύρνα πίσω ξεμείνανε οι Τούρκοι από υποστηρικτές .Είσαι είδος υπό εξαφάνιση. Ανησυχούμε μήπως έπαθες τίποτα ! Αλήθεια … Δεν κάνω πλάκα …Α ! ξέχασα έχουμε θάλασσα και στη Θράκη. Έλα να σου κάνουμε καμιά βουτιά και εδώ .Το νερό είναι πολύ καθαρό , χωρίς Τούρκους και άλλα ζώα .Μόνος σου θα είσαι . Αλήθεια ….

Ανώνυμος είπε...

καλά, πόσες μέρες διακοπές έχεις???? αντε βρε γύρνα να διαβάσουμε και εμείς οι ξενιτεμένοι τίποτα...........φθινώπορο έπιασε πια, που είσαι!!?????

Ανώνυμος είπε...

Τάκη ,καλω΄ς να ορίσεις.Πες τον φίλο σου τον καπλάνι ότι δεν είναι μικρός Χότζα΄΄η Αλία για να κόβιε σχόλια που ενοχλούν αυτά που θέλει να περάσει(;).Αν μη τι άλλο ο ελλ φορολογούμενος τον πληρώνει για να κάνει την εκπομπή στην ελληνική ραδιοφωνία και ως φορολογούμενος θέλω να βλέπω την άποψή μου.Εκτός κι αν τον ενοχλεί και του χαλάει τη σούπα.Καλό χειμώνα

Καμπύλης Τάκης είπε...

Α ρε Δημήτρη τι μου θυμησες...Φθινόπωρο '87 στο νησί σου.Απο τότε εχω να ερθω,αλλά το γλέντι στη Δηλο δεν το ξεχνάω...Οπως και τα "χαμογελαστά παιδιά" και τη "Μυκονιάτικη".Σε ειδα και στον Μαμαλάκη.Γκριζαρες ρε συ.
Προς (τελευταίο) ανωνυμο.Πέσ του το εσύ.
Καλο χειμώνα σε ολους

dimitris-r είπε...

Γεια σου Τάκη με τις αναμνήσεις σου. Θυμάσαι και χρονολογίες!
Εγώ γκριζάρω αγάλι αγάλι. Αλλά μυαλό ...δεν!
Φαντάζομαι εσύ θα έχεις από τότε μπει στο αλάτι. Πάνε μόνο 19 χρόνια
:-)

Καμπύλης Τάκης είπε...

Δημητρη μου το δοκίμασα αλλά φευ...Στειλε μου τηλέφωνά σου στο mail ,ετοιμάζω κάτι για το σάββατο που μάλλον σ' ενδιαφέρει:Ανθρωποι και Κυκλάδες.
(tkamp@dolnet.gr)